Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire visszafogott a kapcsolatunk?
Másfél hónapja vagyunk együtt barátommal, előtte 1 hónapig randizgattunk. 3 hetet külföldön voltam, miután összejöttünk. Nagyon nagyon sokat beszélgetünk, meg amikor tudunk találkozunk. (Akár baráti társasággal, mert egy társaságba vagyunk) Viszont nagyon visszafogott a kapcsolatunk, nem nyaljuk-faljuk egymást stb. Én nagyon szeretem, meg állítólag ő is engem (úgy is érzem), viszont nem tudom, hogy ez normális-e, mert a korunkbeliek egyfolytában egymás szájába vannak meg nagyon szétkürtölik a szerelmet.
16/L (ő is 16)
Normális mind a kettő típus.
Valakikben nagyobb a vágy egymást iránt. (Hozzájuk tartozom én is)
Szerintem a ti kapcsolatotok is teljesen normális.
Egyetértek a második kommentelovel.
Miért ne lenne normális? Egyáltalán mi számít normálisnak? Ki határozza ezt meg?
Ne érdekeljen mások véleménye ha ti így tökéletesen boldogok vagytok akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!