Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire lenne helyes a kapcsolatunk? A szüleink hogy fogadnák?
Szerintem még csak barátkozzatok,azt mindenképpen tudjàk a szüleid. Mondd el nekik hogy van egy nagyon jófej fiú barátod, sőt..nèha el is mehetnètek hozzàtok beszèlgetni. Viszont (szerintem) ha történik is valami,akkor titokba kell..mert apukád nem hiszem hogy örülne neki ha tudná hogy a kislányával van.
SZERINTEM. De döntsd el te.
Amúgy a 6 év nem sok, de most mèg igen.. ha te mondjuk 20 éves leszel és a srác 26 úgy nem sok..
Köszönöm, hasznos választ adtál, akkor majd bemutatom nekik, mint fiú barát ^^
Nem hiszem hogy így rögtön megbíznának benne, mint párom :)
Arra, hogy szüleitek hogyan fogadnák, rajtuk kívül senki más helyes választ nem tud adni.
.
Azt viszont meg tudom írni, mit mondanék, ha az én 13 éves lányom lennél.
Ha az én lányom elém állna, hogy van egy, nam mai értelemben vett barátja (szexuális társ) és elmondaná ugyanazt, amit kérdésed alatt leírtál, nem ellenezném.
Nem ellenezném mindaddig, amíg rá nem jönnék, hogy átvertél.
Első megbizonyosodott átverésedig biznék benned, bizalmat szavaznék.
Jó ettől a "hazugság" dologtól kérlek tekintsetek el, nem úgy gondoltam 😂
Kifejtenéd kérlek hogy miért ellenzed? :) Érveid vannak rá, vagy csak az erkölcseidet sérti? :) (Minden rosszindulat nélkül kérdezem, kíváncsiságból)
Itt nem a 6 év a baj, hanem hogy 13 vagy :)
Voltam hasonló cipőben. A csak akármennyire is komoly akar lenni, gyerek, és az is marad.
A srácok 20 év körül szintén gyerekek. Nem tudják mit akarnak.
Most normális persze. Aztán kitudja mi lesz :) :/
A szüleid nem fognak örülni. Lehet nem is fogják engedni hogy találkozzatok, vagy hogy egyáltalán a kapcsolatot tartsd vele.
Nem a 6 év a gond. Ha 20 lennél, a srác 26. Semmi baj nem lenne.
Felnőtt ember vagy.
De ez így elég pedofil dolog, még annak ellenére is mondom , hogy voltam hasonló cipőben.
Neked kell tudnod mit akarsz.
Legyetek egyenlőre barátok, aztán majd kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!