Barátom külföldi, komoly a kapcsolatunk, viszont nem tudjuk, hol "telepedjünk le". Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
Szia!
Én csomagolnék és irány francia ország!!!
Én német 37/n vagyok és itt élek Magyarországon mert a szüleim annak idején ide költöztek/apám magyar/.
Most pont azon dolgozom,hogy újra kitelepüljek a párommal és a gyerekeimmel!Sajnos itthon semmi jó nem vár rátok!
Irány az ismeretlen,még olyan fiatal vagy!
Bár én lennék ennyi idös semmit nem gondolkodnék a mai eszemmel!
Anyukádat pedig bármikor meglátogathatod szerintem!
Sok sikert és jó döntést kívánok neked!!!
én mennék franciaországba...
sokkal több a lehetőséged ott mint itt
csak anyukádat hagynád itt? tehát szűk család az kettőtöket jelent? akkor menjen ő is...
Nem tudom, hogy mennyi idösek vagytok, de feltételzem, hogy felsöfokon tanultok.
Ebben az esetben a nyári szünetben elmennék a barátommal Franciaországba, és kicsit körülnézel ott, meg azt is, hogy milyen ott az élet, a kaja, az emberek. Ehhez természetesen nem eég egy-két hét, hanem legalább egy-két hónap kell, és ott úgy kellene élnetek, mintha nem vendég lennél, hanem kicsit kipróbálni, hogy milyen ott együtt élnetek.
Hát ez egy nehéz dolog, ebben maximálisan nektek kell dönteni.
Ha Mo-on maradtok, akkor más település nem jöhet szóba? Mert azt írtad nem szereti Bp-et, lehet más Bp közeli város már bejönne neki. Ha gondot okoz nem muszáj havonta hazarepülnie se, de fordított esetben meg te ingázgatnál vele, vagy nélküle időnként.
Amúgy a mai világban elég nagy szerepe van a döntésben a munkának. Hol sikerül munkát találnia mind a kettőtöknek? Szóval ez sem egy utolsó szempont.
Amúgy azt tanácsolom, hogy külön-külön, majd akár utána együtt is mérlegeljétek mind a két verziót. Mégpedig úgy, hogy fogtok egy lapot és elkezditek írni a maradni Mo-on melletti és ellene szóló érveket. Aztán meg a kimenni külföldre verzióban ugyan így. Ha ez megvan mérlegeljétek melyik a kedvezőbb lehetőleg mind a kettőtök számára.
Tehat a parod nem akar Mo-n elni, te pedig nem akarsz Fr-ban elni, es ez kategorikusan ki lett jelentve... Varj, leforditom neked a dolgot: " ha velem akarsz elni, akkor jossz Fr-ba, mert Mo-n nem vagyok hajlando elni. Ha nem akarsz velem Fr-ban elni, akkor hagyjuk a francba az egeszet..."
Szerintem egyaltalan nem teremtett egymasnak az eg benneteket, ha ez, hogy hol lakjatok, mint kerdes, felmerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!