Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan dobott ki?

Figyelt kérdés

Én voltam bunkó vagy nem az én hibám?

16 éves vagyok,a lány 15. Majdnem egy évig voltunk együtt.

Mindig is a természetes lányokat szerettem,de egy nagyon halvány rúzs és szempillaspirál nem zavar,tehát ami nem látszik hogy van az emberen. Csak a fülig húzott tusvonal és monokli zavar amit tudnak okozni maguknak a csajok. Bárhogy nézem,nekem nem szép. Körömnél is az ápolt natúr a kedvencem,de ha valami szép izléses lakk van rajta az se zavar.

Ma a barátnőm küldött egy képet hogy ezentúl járhat körmöshöz heti egyszer amiért a nyolcadikos bizonyítványa jó lesz. Majdnem lefordultam a székről mikor megláttam a hosszú csillámos,szivárványos kövekkel kirakott karmait. Hosszabbak mint az utolsó ujjperce,fogni se tud még vele.

Én erre sokatsejtetően csak hümmögtem,ő agyon dicsérte hogy ezentúl mindig így fog kinézni és végre igényes és mondjam meg hogy mennyire tetszik. Gondoltam őszinte leszek,11 hónap után már azért csak nem rág be és elmondtam hogy szerintem visszataszító és rövidebb (2-3mm-es fehér résszel) körmökkel sokkal szebb volt. Megkérdezte hogy mi nem tetszik rajta majd gyökérnek nevezett. Ettől begurultam és csak annyit mondtam szó szerint hogy "olcsó kinétet ad" erre megkérdezte hogy most leqrváztam e,de válaszolni se tudtam mert letiltott mindenhol és felhívott hogy vége és megveret apjával ha még egyszer qrvának nevezem.

2018. jún. 13. 15:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Ő se színészkedett elmondta a véleményét. És hagyta hogy az legyél aki vagy. De egy műköröm manapság már alap a lányoknál. Ha nem is a műköröm, akkor a köröm festés. És a sminkelés. Sőt már a hajfestés is.
2018. jún. 13. 17:59
 22/31 A kérdező kommentje:
Egyébként nem osztrák,nem is valami jómódú a családja,csak pesti. Ott minden lány így néz ki szerinte és ennyit kell adnia magára minden nőnek,mert ha nem,akkor nem is nő és igénytelen. Nem látja az aranyközéputat a retkes kertimunka utáni és az ő karmai között. Pedig elég tág az intervallum ami vonzó is szerintem.
2018. jún. 13. 18:01
 23/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó,mintha őt hallanám.

"De egy műköröm manapság már alap a lányoknál. Ha nem is a műköröm, akkor a köröm festés. És a sminkelés. Sőt már a hajfestés is."

Szerinte is ezek az alap dolgok ami nélkül boltba se tud menni,hátha meglátják.

2018. jún. 13. 18:04
 24/31 anonim ***** válasza:
38%
Mivel ez az igazság. Ez manapság tényleg alap.
2018. jún. 13. 18:11
 25/31 A kérdező kommentje:

Itt falun és vidéki városokban a környéken valahogy minden 5. lány néz ki így. Vagyis a csajok 80%-a szerinted 77%-os igénytelen,magára nem adó rondaság?

Köszönöm szépen a válaszaidat,eleget hallottam. Illetve eléggé le is pontozták őket,ne rontsd le az átlagod miattam :)

2018. jún. 13. 18:25
 26/31 anonim ***** válasza:
Hol olvastad, hogy szerintem ők rondák? Mutasd már meg nekem légyszíves.
2018. jún. 13. 18:28
 27/31 anonim ***** válasza:
50%
Mi az, hogy a műköröm "alap"? Mi van? Mindenkinek az az alap, ami neki tetszik, sosem értettem miért a többség határozza meg az egyén ízlését. Ez max 16 éves korig normális, amíg az a fontos, hogy mit gondolnak mások. De szerintem akkor se. Szóval, ha én nem szeretem sminkelni magam és nem viselek műkörmöt, akkor nem vagyok "nő"? Atyaúristen... :D
2018. jún. 13. 18:32
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Ki írta azt hogy akkor nem vagy nő? Tudtok ti szöveget értelmezni? A lány 15 éves. A fiú 16. Most írtad hogy egy 16 évesnek még fontos ez, a lány 15. Akkor nincs miről beszélni.
2018. jún. 13. 18:39
 29/31 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. jún. 13. 19:37
 30/31 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, "szerintem még akkor se". A normálist átlagosként értettem, nem egészségesként
2018. jún. 13. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!