Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadt ki a barátom?
A történet annyi,hogy eredetileg úgy volt megbeszélve,hogy ma nem megyek át hozzá de aztán reggel úgy beszéltük meg,hogy átmegyek suli után csak még hazamegyek lepakolni aztán mire hazaértem nagyon kivoltam, és leragadtam az ágyban. Felhívtam és mondtam neki,hogy mégsem megyek át,mert fáradt vagyok,pihenni szeretnék. Erre kiakadt és behisztizett. Szerintetek most min akadt ki ennyire? 18/f 17/l
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nem jogos, de vannak olyan érzékeny férfiak, akik erről arra következtetnek, hogy nem is vágyunk a másik közelségére, vagyis nem is vagyunk szerelmesek, vagyis hazudtunk,.... Így kiakadnak. Próbáld meg megbeszélni vele, mert egyszer aztán vagy megunod a hisztiket, vagy ő fogja megunni, hogy "nem mutatod ki az érzelmeidet"...
Áh nem, kicsit sem járunk egy cipőben :D
2es vagyok
Ez esetben egyaltalan nem jogos, hogy kiakadt, hagyd ra. Ne legyen buntudatot emiatt, nehogy rosszul erezd magad. Ha ezen kiakad, nem igazan megfelelo neked.
Az esetleg nem volt opció, hogy ő jött volna át hozzád?
Mert akkor tudtatok volna együtt lustizni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!