Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Zsarol a barátom. Jogosan?
Egyáltalán nem jogos a zsarolása!És egy kapcsolatban ez szerintem nem is normális dolog(!!!)
Azért azt tisztázni kéne vele hogy ilyet nem kérhet,mivel a legjobb barátnőddel már régebb óta tart a kapcsolatotok(gondolom) mint vele ezért neki ezt el kéne fogadni és alkalmazkodnia kellene.
17/L
Szakíthat valamiért, de zsarolást meg ne engedj!
De a sztori nagyon nehezen érthető, nem átlátható!
Valaki RANDOM lesmárolt? A smárolás az amikor "nyálazok" valakivel! Aki nem tetszik becsukott száj várja!
Az viszont csak fél-smárolás!
A zsarolás nem szép dolog, DE!
Ha belegondolunk a barátod helyzetébe... Ott az első számomra érdekes dolog, hogy nem a barátoddal ünnepeltél. Aztán a problémák. Balhés helyre kerültél és nyilván félt. Smároltál egy sráccal. Más fiúkkal fényképezkedtél. Ez alapjában nem nagy dlog, viszont a smárolás tudatában rosszab érzés lehet látni más fiúkkal közös képen.
Tehát ha belegondolsz, a barátod kiakadása is jogos, biztos nagyon rosszul esett neki. Neked is el kéne gondolkodnod. Egyébként ha ilyen helyre és helyzetbe kerültél a barátod miatt, akkor ne csodálkozz, ha a barátnődet utálja.
Le kell ülnötök és hiedg fejjel megbeszélni. Ha nem megy, akkor nem kell erőltetni a kapcsolatot, hiszen képtelenek vagytok kommunikációra, ami az alap.
A zsarolás nem szép dolog de figyelembe kell venni az egyébb tényezőket.
1. a barátod helyet inkább a barátnőddel szilvesztereztél ami szerintem elég szemét dolog mert azért egy buli a barátnőddel ne érjen már többet mint az új év elkezdése a pároddal akit elv szeretsz. gondolom rosszul eshetett neki amiért a barátnődet előrébb helyezte én már ebben az esetben elgondolkodnék a kapcsolatról.
2. Random lesmároltak? Ezt bővebben is elmesélhetted volna hogy ez mit jelent. Me max ha nem hagytad magad max egy szájra csok mehetett ami után rögtön ellökted magadtól, vagy felpofoztad. Ha hagytad akkor gáz. gondolom szis szarul esett neki.
3. Am ezekután énis utálnám a barátnődet hogy ilyenbe belerángatott. Én amugy talit nem de a vele valo bulizást megtiltanám csak akkor nem ha ilyen esetben énis ott lennék.
Gondolkozz el ezen és beszéljétek meg. A válaszoló lányoknak meg üzenem hogy kicsit vegyenek vissza nem mindig a lány az áldozat. Mielött írnátok gondoljátok át a szitut mindkét félről.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!