Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Zsarol a barátom. Jogosan?
Furcsa pár vagytok!
"Barátod"-nak nevezed, de külön szilvesztereztek.
Ha a társaságból bárki lopási ügybe keveredik, pláne, amikor te is ott vagy, "lopós társaságnak" nézik, aminek te egyik tagja vagy.
Nem írod korod, de remélem ismered a klasszikus "kabátlopási ügy" anekdótát!
.
Mellesleg, ha külön szilveszterezel, ott "random" lesmárolnak, "Párodnak" idegen srácokkal fényképezkedsz, elég meredek dolog "barátodnak" nevezni.
Inkább csak partner egy nyitott kapcsolatban.
10- es vagyok
Így valóban nem jogos. Mellesleg énis dolgoztam szilveszterkor és a barátnőm szintén a barátnőjével ment bulizni. Amit lehet tenni hogy 1-2 napig hagyod hogy megeméssze azt leültök megbeszélni. Talán egy kölcsönös megbeszélés alapján megcsinálhátnátok hogy barátnőddel addig nem mész bulizni amíg nem oldodik fel egy kicsit pl én a helyedben vinném legközelebb a párodat is hogy lássa nincs mitől tartania hűséges vagy hozzá. Zűrös helyekre meg ne menjetek. Amugy nem tudom mennyire bizzik benned de lehet hogy kicsit mást képzeld bele ebbe a random lesmárolt dologba. Sok történet van ilyen amiben a csaj egész este smárolt emberekkel és így szépitette ki a dolgot a barátjának. Szal üljetek le azt beszéljétek meg. Nem vagy hibás ebben most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!