Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan dobott ki?

Figyelt kérdés

Én voltam bunkó vagy nem az én hibám?

16 éves vagyok,a lány 15. Majdnem egy évig voltunk együtt.

Mindig is a természetes lányokat szerettem,de egy nagyon halvány rúzs és szempillaspirál nem zavar,tehát ami nem látszik hogy van az emberen. Csak a fülig húzott tusvonal és monokli zavar amit tudnak okozni maguknak a csajok. Bárhogy nézem,nekem nem szép. Körömnél is az ápolt natúr a kedvencem,de ha valami szép izléses lakk van rajta az se zavar.

Ma a barátnőm küldött egy képet hogy ezentúl járhat körmöshöz heti egyszer amiért a nyolcadikos bizonyítványa jó lesz. Majdnem lefordultam a székről mikor megláttam a hosszú csillámos,szivárványos kövekkel kirakott karmait. Hosszabbak mint az utolsó ujjperce,fogni se tud még vele.

Én erre sokatsejtetően csak hümmögtem,ő agyon dicsérte hogy ezentúl mindig így fog kinézni és végre igényes és mondjam meg hogy mennyire tetszik. Gondoltam őszinte leszek,11 hónap után már azért csak nem rág be és elmondtam hogy szerintem visszataszító és rövidebb (2-3mm-es fehér résszel) körmökkel sokkal szebb volt. Megkérdezte hogy mi nem tetszik rajta majd gyökérnek nevezett. Ettől begurultam és csak annyit mondtam szó szerint hogy "olcsó kinétet ad" erre megkérdezte hogy most leqrváztam e,de válaszolni se tudtam mert letiltott mindenhol és felhívott hogy vége és megveret apjával ha még egyszer qrvának nevezem.

2018. jún. 13. 15:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
A 77% os válaszolónak teljesen igaza van.
2018. jún. 13. 16:35
 12/31 A kérdező kommentje:

50:50

Nem gondoltam hogy ennyire megosztó a téma :(

Pedig ha 70-30 lenne akkor még bocsánatot is kértem volna tőle hogy taszító (bár ez kicsit idióta dolog lenne,mintha valaki azért kéne bocsánatot mert a kék a kedvenc színe a zöld helyett)

2018. jún. 13. 16:53
 13/31 A kérdező kommentje:
Na mindegy. Az a fél legyen együtt akinek ez bejön és én meg a magam feléből választok új párt
2018. jún. 13. 16:55
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
Mindenki magyaráz hogy a párotokat úgy kell elfogadni ahogy van. Na azzal ilyenkor mi van? Ha neked nem tetszik valami ami a párodnak igen akkor csókolom. Ez egy hülyeség. És ebben most te hibáztál.
2018. jún. 13. 16:58
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy osztrák család lehet( lóvé van bhőwen), ha már most hetente mehet körmöshöz. Ennek a lánynak a külső mindig fontosabb lesz, húzzál, még időben vagy.
2018. jún. 13. 17:03
 16/31 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem már az elején tisztáznod kellett volna vele,hogy neked mi nem jön be,de ha már így alakult akkor szerintem elég gyerekes ezen kiakadni,hogy azt mondtad olcsó kinézetet ad egy köröm,szerintem kicsit bolond a csaj. :D
2018. jún. 13. 17:18
 17/31 anonim válasza:
85%
Nem voltál bunkó, nem jogosan dobott. Csupán nem azt válaszoltad, amit hallani akart. De hidd el, nem vesztettél semmit.
2018. jún. 13. 17:35
 18/31 A kérdező kommentje:
Na akkor mégis csak nekem van igazam :)
2018. jún. 13. 17:46
 19/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem a te hibád, de az 'olcsó kinézetet ad' tényleg kicsit nyers. (Akkor is, ha igaz :D) Nem kellett volna begurulnod ezen. De amúgy teljesen komolyan, a reakciója alapján azthiszem nem vesztettél sokat!
2018. jún. 13. 17:55
 20/31 A kérdező kommentje:

14-es,nem értem az okfejtésed miért hibáztam. Elfogadtam volna így is. Szerintem mindenki tud mondani olyat a párján ami nem tetszik neki.

Ő pl rendszeresen kritizálta sok dolgom,mégse tiltottam az első "Fújmá mit hallgatsz,sátánista minden rocker,kapcsold ki!" felszólítása után,hanem megtiszteltem azzal hogy előtte fülhallgatót használtam és amikor taliztunk akkor nem Ozzy Osbourne-os pólómban mentem.

Én ennek ellenére rossz szemmel,de elnéztem volna. De nem lettem volna képes színészkedni hogy tetszik és vonz.

2018. jún. 13. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!