Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret szerintetek a pasim vagy csak kihasznál?
Amikor ugy erzem h szeret: kaptam tole viragot,szepeket ir,azt mondja hianyzok neki,emlekezett a szulinapomra
Amikor ugy erzem nem szeret:pl meg egyik csaladtagjanak se mutatott be,ritkan hiv meg egyatalan valahova,multkor meg akart ujjazni az utcan de en leallitottam, egyszer rairtam kamufaceval es a kamufaces csajt dicserte h milyen szep
15/L
Azért mert valaki vesz neked virágot meg LEÍRJA, hogy hiányzol neki, attól még nem szeret. Sem azért mert a facebook kiírja mikor van a szülinapod és emiatt “emlékszik rá”
Gondolom a barátod sem több 15nél. Megakar ujjazni az utcán :D más lányokat dicsér, amikor azt hiszi, te nem látod, a családjának fingja nincs arról te ki vagy. És te még idejössz és felteszed ezt a kikúrt hülye kérdést,hogy vajon szeret-e :D gyerekek, mi van veletek?
Válasz: nem, nem szeret
Nem kell pár nap (hét) járás után szaladni anyuhoz és apuhoz, hogy most ki a barátod. Annak sosincs jo vége:/
Amugy meg elég tré, hogy megujjazna az utcán...
Első vagyok
Most bármit írunk ami arról szól, hogy nem szeret téged, te addig fogsz hazudni magadnak és nekünk amíg minket meg nem győzöl arról, hogy ez a kapcsolat jó? Nekünk kur...ára mindegy, hogy ti együtt vagytok-e, max 9 hónap múlva születik még egy ilyen naiv pi...a a világra, az ujjazós sztoriból kiindulva, de egyéb nem származik belőle.
Minek válaszoljon amúgy bárki is ha nem vagy hajlandó elfogadni a tényt? Te már akkor eldöntötted magadban, hogy szeret, amikor feltetted a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!