Miért ilyen? Nem is szeret, csak kihasznál?
Párom folyton megbánt. Ha épp nagyon jó a kapcsolatunk, imád megtesz értem mindent, mindig velem akar lenni...akkor mindig történik valami, ami miatt rossz lesz az egész. pl. nincs kedve találkozni velem, állandóan anyagi problémákkal küzd, mindig csak álmodozik, hogy mi lenne ha sok pénze lenne és milyen rossz szegénynek lenni. ÉS ezt mind rajtam vezeti le, nem is érdekli ha esetleg megbánt. Ha besokalok, volt hogy szakítottam...de visszakönyörögte magát.
Minden rendbe volt egy darabig és újra elromlott és mindig ez van.
Miért? Nem is szeret? És soha nem szeretett?
2 éve vagyunk együtt. Persze dolgozik és jól is keres, sokkal többet mint én. Csak neki semmi nem elég és elszórja hülyeségekre, szórja a pénzt és ha hó végére nem marad semmi akkor meg kesereg.
Azt érzem nem becsül meg, sokkal jobbat érdemelnék nála, de én mégis beleszerettem csak ő kell nekem. És már olyan sok mindent elnéztem neki hogy azt érzem elég. Volt hogy állandóan flörtölt mellettem, volt hogy szakított egy másik nőért majd meggodnolta magát mégis engem akar. Ha nincs kedve, nem találkozunk, ha olyan kedve van rajtam vezeti le. Persze ő mindenen tullendül egyből, minden konfliktust elfelejt én pedig nem tudom és emésztem magam. Ha szakítok megőrül annyira hiányzok neki és pedálozik megigér mindent, de persze minden elromlik és én csak szenvedek.
Boldog akarok lenni vele, de az eszemmel tudom hogy soha nem lehetek, de mégis ő kell...annyira hülye vagyok.
Ő/27 Én/23
nem vagyok kompetens megmondani, hogy szeret-e avagy sem, minden esetre ez így nem állapot. üljetek le, beszéljétek meg, adjatok magatoknak esélyt, hogy jobb legyen. ha nem áll be a változás, akkor lépned kell, mert így csak az idődet vesztegeted, soha nem lesz belőle "igazi" kapcsolat.
üdv
Bocsánat, de nekem az jön le, hogy te hagyod, hogy lábtörlőként bánjon veled - így meg is teszi.
Sajnos ezt megbeszéléssel már nem lehet megoldani. Oké, megígéri, hogy nem tesz így, majd a tettei nem fogják követni a szavait. Akkor mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!