Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy kihasznál?

Figyelt kérdés
Van egy srác akibe totál bele vagyok zúgva...ovis korom óta ismerjük egymást..de sose voltunk nagyon jóba nem beszéltünk kb soha... aztán gimibe ugyan abba a suliba jelentkeztünk de ő már fel sem ismert csak mikor mondtam neki h együtt jártunk oviba...nah mind1 a lényeg h nekem azóta is tetszik beszéltünk erről rengeteget eleinte az volt a kifogása hogy egy osztályba járunk és az nemjó.. utána mondott olyat is h messzelakunk egymástól és csak suliba találkozhatnánk az meg unalmas stb...de én nem adtam fel soha addig küzdöttem amig csak tudtam és egyszer áthívtam filmezni..és annak ellenére h nem akart tőlem semmit mondta h tetszem neki stb..és hát...voltminden(csók sex..) és azóta minden nap beszélünk találkozgatunk is heti 1-2x...amikor találkozunk mindíg sexelünk..és én félek h csak arra kellek neki..mert mikor mondom neki h "szeretlek"..ő annyit mond "tudom..énis" de ez nemhangzik annyira összintének...és hamarosan itt a suli és azt mondta h ne mondjam el senkinek h mi "együtt vagyunk" mert nem akarja a felhajtást h "ti tényleg együtt vagytok mesélj mivolt"...stb...ezzel teljesen egyetértek de ugyis látni fogják a többiek h eddig egymáshoz sem szoltunk most meg hirtelen tökjókat beszélünk stb..ő sem mondta el senkinek nyilvánosan nem mutatkozunk csak nálam..ő a szüleinek sem mondta el...és nemtudom h tényleg szeret-e vagy csak mondja hogy jólérezzem magam..de közbe csak arra kellek h sexeljen vlkivel..ahogy ismerem hűséges tipus szal szerintem nem csalna meg..de nemtudom..:/ 2 hónapja játszuk ezt amugy... normális véleményeket légyszi:)
2011. aug. 15. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele!Kérdezd meg hogy ezt ő hogy gondolja!Vagy most mit akar mert hogy téged ez zavar!
2011. aug. 16. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el kérlek, amit leírtál, és rájössz. Elég gyanús, hogy mindenki elől titkol, de lelkesen k***gat.
2011. aug. 16. 00:03
 3/4 anonim válasza:
legozzatok
2011. aug. 16. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Laza hogy csak sex rabszolga vagy az őő birodalmában!

Titkolni akar nem mutatkoztok valamit szégyell!

2011. aug. 16. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!