Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy csak kihasznál?
mert ha együtt vagyunk, akkor teljesen elcsábulok és akkor nincs vissza út. nagyon szeretem és ennek nem lehet csakúgy parancsolni. akárhányszor ezt csinálja megszakad a szívem.:(
ja amúgy 17/L.
Dobd ki a faszba a köcsögöt!
18/f
Most őszintén mit vársz? Harmadjára sem változott meg,akkor? Ezt nem értem. Minek panaszkodsz ha úgy sem teszel semmit azért hogy ne igy legyen? Nemlátod hogy nem érdekli hogy neked fáj? Hagyd a francba már ezt a pasiit.. LÁtszik hogy nem szeret.Mi szégyell felválalni avgy minek nem fogja mega kezed? Ez szerelem??
Ezt még te se hiszed..
Ha neked jó.. :-j
17éves vagy! sok barátod lesz még!
Keress olyat, aki figyel is Rád!
Az ilyen köcsögöket meg tényleg hagyd a pics@ba!
25/F
Jó, de neked hogy esne az, hogy csak akkor ölelget meg minden ilyesmi mikor együtt vagytok..utána mikor elindulunk akármerre, olyan mintha semmise történt volna?:S nem furcsállnád, hogy előbb még ilyen volt aztán meg hirtelen ilyen?
Én szeretném érezni azt, hogy igenis tudja meg mindenki, hogy mi együtt vagyunk..=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!