Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeret vagy csak kihasznál?
Sziasztok van egy lány akibe már ugy lassan 3 éve szerelmes vagyok...ő ezt tudja mert ugy egy hónapja jártunk és elmondtam neki...ezen csak elmosolyodott de nem mondott rá semmit.
Aztán egyre kevesebbet beszéltünk és irtam neki ha nem szeretsz inkább mondd meg! Ő meg csak látta. Pár hét mulva a fészéből irt a barátja hogy hagyjam őt meg minden.
Pedig néha rám szokott irni (a lány aki tetszik) hogy szia hogy vagy meg miujság...akkor most mivan?
16f
Hát figyelj szerinted szeret ha a barátja irt a facebook-bol hogy hagyd őt békén? Hát ne haragudj meg de szerintem csak bejöttél neki és csak kaland volt.....
És am hány éves a kiscsaj? Mióta van azzal a barátjával? Meddig voltatok eggyütt? Talán igy könnyebb lenne válaszolni.
De ugy látszik nem értetted...abbol gondolom hogy szeretne mert eám szokott még irni hogy szia mizu miujság hogy vagy?.
Egyébként 15l és 2 hétig voltunk eggyütt mert mindig veszekedtünk valamin...:(
Szia! Mizu? Hogy vagy?
Na akkor már én is szeretlek? :D
Istenem... Ne legyél már hülye!
Hagyd békén.
Mit nem lehet felfogni azon, hogy mással van? Miért akarod tönkretenni a kapcsolatát? Szerinted majd pont veled foglalkozna miután tönkre teszed a kapcsolatukat?
Én azt mondom, hogy ha tőled függetlenül szétmennek, na akkor nyomulj rá. Addig meg vagy hagyd békén vagy beszélgess vele, de mint barát. A kapcsolat szóba se kerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!