Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihasznál, vagy tényleg szeret? A barátom tegnap vette el a szüzességem. Ígérte hogy gyengéd lesz, de amikor ágyba kerültünk már megváltozott.
Figyelt kérdés
Kicsit ujjazta a fenekem mielőtt berakta, de nem használt síkosítót, csak köpött párat. Mondtam neki hogy ez fáj, hagyd abba. Ne csináld kérlek. De ő csak csitított, suttogta hogy mindjárt elmegy de legalább húsz perc volt az egész. Ma suliba se mentem, mert fájt a popim. Ő 25/f én 18/f2015. okt. 6. 18:34
1/9 anonim válasza:
Az, hogy kihasznál-e vagy sem, az attól is függ, hogy mióta vagytok együtt?
2/9 anonim válasza:
Egyertelmuen a saját érzései fontosabbak anélkül h a te erzeseidet figyelembe vele. Javaslom h szakits vele.
4/9 anonim válasza:
És ez neked még kérdés? És ezek után még vele vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
Szerinte az első két-három alkalom mibdenkinek fáj, viszont ahogy könyörögtem neki, az csak jobban felizgatta.
2015. okt. 6. 20:27
6/9 anonim válasza:
Nem kell, hogy fájjon.
Nekem egyszer sem fájt.
21/f/m
7/9 anonim válasza:
Kamu a kérdés, 2-3 naponta előkerül :)
9/9 anonim válasza:
igen, ez kb. erőszak, nekem nem így néz ki egy normális kapcsolat!
Javaslom, ha nem vagy belezúgva, keress mást. 18évesen nem hiszem, hogy olyan nehéz, legalábbis budapesten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!