Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A behatolás mindig fájni fog? Több, mint fél éve veszítettem el a szüzességem és a behatolás még mindig fáj, ez normális? 20/L
több oka lehet, csak dobálok néhányat:
- túl nagy a partner számodra
- nem vagy egyáltalán beindulva
- túlságosan begörcsölsz, hogy fájni fog
Ajánlom, hogy beszélj a partnereddel, lassan csináljátok és sok előjátékkal, jó hangulat teremtővel (előjátéknak nem számít az ujjazás mert valszeg rosszul csinálja a pasi).
Ha már teljesen be vagy indulva, akkor próbáljátok lassan.
Egy kis síkosító vagy jó óvszer segít.
2-es nem tudom, te miről beszélsz, talán inkább neked kellene "ginát" szedned.
Egyébként van előtte mindig petting, sosem csak durr bele a közepébe, de valahogy nekem a petting nem igazán jó. Az aktust élvezem inkább, de csak akkor, ha már nem fáj.
nem hiszem el, hogy a félév alatt 20 éves létedre még nem jutott eszedbe a nőgyógyász...
nem normális, ha a közösülés fáj, és egyébként előtte rendesen bemelegítetek
Én a szülésemig így voltam vele. És a nőgyógyász sem talált semmit. Nem is vagyok túl szűk az a vicces, csak az elején voltam mindig, aztán tágulok.
Szóval mióta szültem, hiába tornáztatom, úgy belém cuppan, mint a pinty. Sajnos, mert ez azt jelenti hogy jelentősen kitágultam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!