Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hülyeség elveszteni a szüzességem egy vadidegennel?
Passzív meleg fiú vagyok, szűz.
Már nem először lenne rá lehetőségem, hogy találkozhassak egy nálam legalább 5 (de volt már nálam 25) évvel idősebb jelentkezővel és... szexelhessek vele..
Természetesen nagyon izgat a dolog, de én szívesebben próbálnám ki egy olyannal, aki érdekel is.. Minden vágyam egy korombeli, lehetőleg helybéli srác, aki nem azzal kezdi, hogy "miket szeretnél kipróbálni?"..
Szerintetek túl sokat várok, és kezdjek el szinte vadidegen emberekkel dugni? Mert igazából tényleg nagyon izgat... a remény egy normálisabb fiú iránt pedig kezd elszállni.
és hol/hogy keressem egyáltalán?
#3 Ez irtó cuki volt. :)
Szerintem nagyon klassz, hogy te is így gondolkodsz. :)
Ismerkedés: Nyilván attól függ, hol élsz, hány éves vagy, mennyire vagy aut, de legrosszabb esetben is ott az internet. :) Te is ráírhatnál pl. olyan srácokra, akik azt írják az adatlapjukon, hogy nem csak szexet akarnak. :)
Hát aki leképes feküdni egy vadidegennel csak úgy azelőtt fejet milyen buta már ne haragudj.:)
Planetromeo.com
Tinder.
nézz körül és előtte ismerd meg legalább az embert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!