Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A lányok miért csak egy hímet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért csak egy hímet látnak bennem? 15F

Figyelt kérdés
Most leszek 16 éves, de sokkal idősebbnek szoktak engem nézni. 185 centi vagyok és 75kg. Kicsit szálkás vagyok, de izmos mivel 8 éves korom óta vízilabdázom és versenyekre is megyek. Már borostám is van főleg az államon olyan 4-5 nap alatt megnő és borotválkozni kezdtem pár hónapja, mert néha zavar. A kezem is szőrös, meg a lábam is. Ezeket csak azért írom, mert én úgy láttam pl az úszó társaim nem ilyenek hozzám képest. Úgy nézek ki mint egy 20-22 éves és idősebb nők is próbálkoztak velem beszélgetni vagy bókoltak, flörtöltek velem. Múltkor edzésről mentem haza és két egyetemista csaj megszólított a buszmegben, beszélgettem velük és az egyikük meghívott egy buliba, de mondtam hogy én még csak 15 vagyok. Nem érdekelte megdumáltuk, hogy fbon bejelöl és majd találkozunk még. Ő most 21 éves én meg 16 leszek február 2-án. amikor bejelölt a csaj és ismerősök lettünk az évfolyam társai elkezdtek bejelölni és vagy 7-8 lány rám írt, hogy helyes vagyok, ismerkedünk? Én nem szoktam meg, hogy ennyire rám hajtanak.De egy fél éve amióta hirtelen elkezdtem férfiasodni nem kell kezdeményeznem, mert a lányok maguktól hozzám jönnek érdeklem őket. Volt már 2 barátnőm és a szűzeségemet elveszítettem a nyáron. Utána 4 hónapig jártunk,de megcsaltuk egymást szakítottunk összejöttem a következővel, de azzal is jóformán csak szex volt, mert folyamat féltékenykedett,nem nézhettem rá senkire. Ha edzésre mentem akkor is jönni akart velem,ha tanultam itthon akkor meg mindig írt vagy hívott,mert nem hitte el, hogy itthon vagyok. Aztán most ezzel az egyetemista lánnyal beszélek egy ideje és azt mondja megkedvelt engem komolyan érdeklem őt. Nekem is tetszik a csaj, de kicsit idősnek tartom, meg most végre komoly párkapcsolatot szeretnék és igazából nem arra vágyom, hogy csak a külsőm miatt szeressen valaki. És szerintem ennek a lánynak csak újdonság lennék és nem tudna velem tervezni. Én meg csak úgy nem akarok szexelgetni vele, csak mert idősebb csaj. De a korombeliek meg olyan furák és elmegy a kedvem amikor nagyon egyértelműen csak ájuldoznak és a külsőm érdeklik őket nem is a belsőm. Szerintetek mit csináljak, hogy ne csak húsdarab legyek egy ember szemében?
2018. jan. 27. 21:26
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Na ha nem vagy kamu, itt egy normális válasz:

A szép embereknek mindig nehezebb, de ez főleg a nőknél látványosabb. Neked nagyon észnél kell(ene) lenned, szerintem az sem volt jó, hogy már két lányon túl vagy.

Meg kell küzdened azzal, hogy először mindenki a kinézeteddel találkozik, és első körben a lepkék/pillangók szállnak rád. Kettőt már elkaptál közülük, javaslom ezt hagyd abba, de pont arról írsz, hogy ezt te sem szeretnéd a továbbiakban.

A pillangóraj mindig ott lesz, és kínálgatják magukat. Ez a rendesebbjeit meg visszatartja tőled, azokat akinek van esze is, mert látja, hogy melletted mindig meg kell küzdenie a konkurrenciával.

Szép nő ismerőseimnél látom a receptet, hogy a nagy kínálatból jól beleválasztanak, több is elvált, mert a pillangórajból választott. Aztán nem is igazán tudják megbecsülni azt, aki normális és érdeklődik irántuk, mert megszokták hogy mindig jön másik. Te ne ess ebbe a csapdába.

Lehet, hogy neked kell majd egy rendes lányt ostromolnod és meggyőznöd, aki látva mi megy körülötted, még a saját vonzalmát is a józan ész alapján elnyomja.

Addig meg jól teszed ha nem barátnőzöl, mert akkor nem leszel meggyőző, és csak a pillangókból tudsz választani, mint több szép nő ismerősöm.

2018. jan. 28. 01:43
 42/52 anonim ***** válasza:

Ha tényleg te vagy a képeken, akkor elõször is el kell mondanom, hogy lég jól nézel ki.

Ahogy leírtad egy egyetemista csajt szerintem se tervezni fog veled, csak egy kaland lesz. Én a helyedben várnék a barátnõ szrzéssel, amíg a saját korosztályodból találsz valakit, mert így nem biztos, hogy bármilyen komoly kapcsolatod lesz, ha 16 évesen egyetemistákkal kavarsz. (És most nem elkeseríteni akarlak.)

17/L

2018. jan. 28. 07:57
 43/52 A kérdező kommentje:
Miért nem jó h két lányon már túl vagyok? Az szerintem inkább jó én egyiket sem bántam meg és jobb,hogy már van tapasztalatom. Azért akarok majd komoly kapcsolatot ahol a barátnőm nem csak a külsőm miatt van vlm,mert több mindent akarok vele csinálni és bemutatnám majd később a szüleimnek is. Nyáron nagyon sokat utazom a családommal és ha addigra lenne egy normális csajom akkor ő is jöhetne velem. Meg elmehetnénk moziba randikra átjöhetne hozzám :DD nem csak szexelni akarok mert az kevés. Sok barátom van,de mindenki srác és most jó lenne ha lenne már valakim:Dvalami komoly. Én még a szexel is tudok várni nem kell azonnal csinálnunk,de olyan sokat sem fogok várni max 3hónapot de ennyit meg nem vartam lanyra. Ha nem jon ossze egy komolyabb se akkor sem baj mert akkor csak jarogatok par lannyal akiknek tetszem es egyutt leszek veluk amig mindkettonknek jo. A suliban 7-dikben kezdtek el nyomulni ram. Minden lany magatol jott oda hozzam vagy folyton megszolitottak oran mellem ult valaki vagy megakartak erinteni :DD es olelgettek. Most meg mar idosebbek es a korombeliek is nagyon szeretnek.nem nagykepusegbol mondom csak tenyleg ez van.a csajok mindig bamulnak engem vagy paran odajonnek hozzam bszlni. Az egyetemistak is maguktol jottek hozzam. Most kozepsuliban erzem a legjobban magam es inkabb a korombeliektol akarok vlmt,de mitna mindenki csak olvadozna es nem akarnak megismerni. Majd inkabb edzeseim utan probalkozok akik jarnak az uszodaba lanyok. Ok is mindig hozzam jonnek vagy a bufeben leulnek mellem. Lehet inkabb veluk bszlek mert ok komolyabbak. Van koztuk 17,18 eves is de az meg ok!
2018. jan. 28. 10:44
 44/52 A kérdező kommentje:
Azzal az egyetemista csajjal jovo heten szerdan este tudok talizni. Beszelek vele fbon meg telefonon hivott h tenyleg talizunk. Mondtam h persze:D abbol komoly kapcs ugy sem lesz de szex meg csok szerintem lehet es ha neki is jo ugy akkor viszont rendben. De am komolyat keresek kesobbre.
2018. jan. 28. 10:46
 45/52 A kérdező kommentje:
Most mgyk egykor edzesem van. Sziasztok
2018. jan. 28. 10:48
 46/52 anonim ***** válasza:
61%
Te amúgy k..rva beképzelt vagy. Keanu Reeves és Brad Pitt cipôsarka alá nem jöhetsz cica.
2018. jan. 28. 10:52
 47/52 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom mi rosszabb, ha ez egy kamu kérdés, vagy ha igazi. Azt hiszem utóbbi még szánalmasabb. Annyira felnőttnek hiszed magad, közben annyira gyermeteg és szánalomra méltó vagy. Itt súlyos problémák vannak a nevelésben. 25L
2018. jan. 28. 11:06
 48/52 anonim ***** válasza:
Én elhiszem hogy nem vagy kamu. Ellenőríztem a képeidet és lebuktál volna ha az vagy. Szerintem is kicsit éretlen vagy,de bőven lesz időd megkomolyodni. Senki sem várja el tőled,hogy ennyi idősen úgy viselkedj mint egy 20-25 éves vagy mint egy nálad jóval idősebb felnőtt ember. Ritka jól nézel ki és ezért gondolják,hogy kamu vagy. Ehhez párosul,hogy piszok őszínte vagy amiből mi azt szűrjük csak le,hogy nagy arcod van. De mondjon bárki bármit ha így nézne ki bármelyik srác neki is nagy mellénye lenne vagy kihasználná a lehetőségeit. Kevesen mondhatják el,hogy ennyi idősen már a nők rád hajtanak és idősebb csajok is rád vannak repülve. Ezt a legtöbb férfi még a nálad idősebbek is..csak kitalálják és hazudnak hogy ők ilyen olyan fiatalon már csajoztak elveszítették a szüzességüket. Közben a gyakorira 99%-ban átlagos,ronda,csúnya,antiszociális,defektes unatkozó,trollok,szűzek járnak akiknek nincs életük nincsenek kapcsolataik,barátaik. Ezért féltékenyek irigyek és kamunak gondolnak. Én már találkoztam hasonló kaliberű sráccal mint te. Szóval hiszek neked és nem gondolom hogy kamu lenne valaki aki HELYES. Használd ki a lehetőségeid. Ne gyakoris emberekkel foglalkozz!
2018. jan. 28. 11:20
 49/52 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora egy nagy köcsög vagy.
2018. jan. 28. 11:48
 50/52 anonim ***** válasza:
Oké, tegyük fel, hogy te vagy a képen. Az én véleményem az, hogy tényleg jól nézel ki, de ez nem jelenti azt, hogy tiéd az egész világ. A külsőddel nem vághatsz fel életed végéig, kicsit a belső tulajdonságaidon is kéne csiszolnod, mert az írásodból egyértelműen lejön, hogy egy éretlen gyerek vagy, ráadásul még beképzelt is. Ezt nem sértésnek szánom, csak őszintén közlöm az igazságot. Próbálj meg ezen elgondolkodni, és leszállni a magas lóról, mert rádfér. Arra még nem gondoltál, hogy azért csak a hímet látják benned, mert úgy is viselkedsz? Nagyrészt te vívod ki magadnak ezt az egészet, először magadban keresd a hibát, ne másokban. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a lányok nem hibásak, mert de, viszont ne rögtön másokat hibáztass. Ennyi a véleményem.
2018. jan. 28. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!