Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit látnak benne, amit bennem...

Mit látnak benne, amit bennem nem?

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátnőmmel egy osztályba járunk. Nagyon szeretem őt, de ha valaki megnézi a külsőnket, láthatja hogy teljesen mások vagyunk. Én szeretek divatosan öltözködni, sminkelni (a jó ízlés határain belül) stbstb., külsőleg pedig vékony ès középmagas vagyok. Ellenben ő kicsit husis, pattanásos,alacsony. Nem ápolatlan, de lényegesen nem foglalkozik annyit a külsejével. Én nem nézem le emiatt őt, de kicsit féltékeny vagyok rá, mert akárhová megyünk a fiúk vele sokkal többet foglalkoznak. Együtt hülyül beszélget velük, a srácoknak valahogy bejön. Én sem feszengek a körükben, de mégis mintha ott se lennék :/ például múltkor megmutatta a barátját,aki nagyon helyes, el sem hittem először, hogy együtt vannak. Nem tartom magam üresfejűnek és arrogáns sem vagyok senkivel, de engem miért nem képes senki észrevenni? A hozzáállásommal van probléma?

L 18

2013. nov. 26. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű elég jó a kisugárzása a barátnődnek...

Vagy lehet, hogy téged megközelíthetetlennek néznek mellette.

2013. nov. 26. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán jobb a kisugárzása, jobb társaság. Nem rosszból mondom, nem akarlak megsérteni, de ha úgy érzed, hogy jobban nézel ki, akkor szerintem ez lehet az oka.
2013. nov. 26. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy az első benyomás számít, és talán te ebben jó is vagy. Viszont az első benyomás elmúlik, s kezdened kell valamit magaddal, amin a smink nem segít.

Szerintem csakis hozzáállás kérdése az, hogy ő kap pasit te meg nem...

2013. nov. 26. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet túl tucatlány vagy és már unalmas. Mindenhol ezeket látni... A másik meg a kisugárzás, a természet.

Nekem is volt egy ilyen barátnőm, ahol én voltam a "kicsi, husis, pattanásos", mégis a legtöbben velem akartak ismerkedni, míg ő egy hűvös őszi szellő volt mellettem. Persze ,hogy még hozzá se mertek szólni :)

2013. nov. 26. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Valószínüleg pozitív a kisugárzása, és sokmindenről lehet vele beszélgetni, megérti a fiúkat. Neked pedig alapból van valami hatalmas problémád, ha a saját barátnődre vagy féltékeny, és azzal vagy elfoglalva, hogy te meg miért nem tetszel senkinek, pedig kifestetted magad. Nem rosszból mondom, de ez a hozzáállás még nagyon meg fogja keseríteni az életed. Vonatkoztass el mások sikereitől.
2013. nov. 26. 21:57
 6/9 Noydra ***** válasza:

Első válaszoló ostoba vagy.

Amúgy valószínűleg a kisugárzása.

2013. nov. 26. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Talán a fiúk téged túl nehéz prédának tartanak, a barátnőd meg molet, nem kell annyi fiúnak, tehát nála több az esély a sikerre. Mondjuk én pl bevállalósabb vagyok, néha talán túlságosan is, mert átlagos kinézetem van, mégis hozzám túl szép lányokkal foglalkozom :D Én biztos hogy hozzád mennék oda társalogni :)
2013. nov. 26. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a baratnod jofej, es bevallalos.
2013. nov. 26. 22:11
 9/9 anonim válasza:
Ha küldesz egy képet róla és magadról akkor tudok segíteni szerintem hogy ő mivel "jobb" vagy mégse jobb, de így látatlanba nem lehet. 19f
2013. nov. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!