Miért nem fogadnak a jósnők? Talán rosszat látnak bennem?
Figyelt kérdés
Már többször próbálkoztam és eddig sosem sikerült, 2*kaptam időpontot aztán lemondták. Személyesen is voltam,de elküldtek. Vajon miért nem josólnak nekem? Vmi baj lehet velem?2017. jan. 19. 09:06
1/9 anonim válasza:
Biztos latjak rajtad hogy tulkomolyan veszed
2/9 anonim válasza:
Drága, márkás ruhákban menjél hozzájuk; meglátod, körbehízelegnek majd.
3/9 anonim válasza:
"Vmi baj lehet velem?"
Igen. Korod szerint gyereknek tartanak.
4/9 1112 válasza:
Lehet,hogy azt jósolták, hogy olyan ember fog érkezni hozzájuk, akiknek most nem mondhatnak semmit, mert az az életfeladata, hogy egyedül kell megoldania ezt a mostani helyzetet mondjuk.
5/9 anonim válasza:
Mert arra gyanakodnak hogy le akarod oket buktatni.
6/9 anonim válasza:
Mit szeretnél tudni? Theresa jósnő.
7/9 anonim válasza:
Mert fiatalkorú vagy, és félnek, hogy a szüleid kiverik a balhét. Vagy a szemfogukat...
8/9 A kérdező kommentje:
26 vagyok,tehát nem vagyok gyerek. Mondjuk az egyik látnok akinél probálkoztam lehet h fél a lebukástol,mert volt rá pl. sztem h feljelentették.
4-es nagyon jót irt, köszönöm!!
2017. jan. 21. 08:48
9/9 Panka91 válasza:
Annyit tudok hogy szuzeknek legalabb is cigany josoknal nem josolnak. Nem tudom kiknel jartal ugy hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!