Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A törött tükrök nagyon rosszat...

A törött tükrök nagyon rosszat jelentenek?

Figyelt kérdés
2 olyan tükröm is van ami el van repedve mind a kettő kistükör. Fogalmam sincs hogy repedhettek el, már legalább egy éve meg vannak repedve
2013. szept. 22. 11:59
 1/7 A kérdező kommentje:
És valahol olvastam, hogyha magától reped meg, akkor valaki meghal, és nem tudom hogy repedtek el, bár sokszor ejtettem le őket és olyan keretük van ami így "kidudorodik", tehát ha leejtjük az üveg nem tud megsérülni...
2013. szept. 22. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
magától nem tud meg repedni:)
2013. szept. 22. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Hát az elég rosszat jelent, mert vehetsz másikat.
2013. szept. 22. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
7 éves vagy, vagy mi bajod van neked?
2013. szept. 22. 12:40
 5/7 anonim válasza:
Ha eddig nem történt semmi, akkor most sem fog. De ha már egy éve megvannak repedve, akkor miért nem dobtad ki?
2013. szept. 22. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy van kerete, ha odacsapod valamihez, elreped. Nem kell aggódni.
2013. szept. 23. 09:11
 7/7 anonim válasza:

Sajnos rossz hírem van. Egy törött tükör azt jelenti, hogy 7 évig nem fogsz férjhez menni! (Ha jól olvastam a sorok között lány vagy.)

Szóval ez a jóslat tuti be fog jönni!

Kivéve akkor, ha felállsz a törött tükrökkel teli asztalod mellől, és félretolod a félig depis gondolataidat és a buta kérdéseket és inkább társaságba jársz! Mert akkor van esélyed ismerkedni is, kicsit szélesebb látókörben gondolkodni és talán sikerül akkor megtörnöd a varázst! :-)

2013. szept. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!