Cigánykártya,9-es kivetési mód: Mit jelentenek ezek a lapok?
Kérlek benneteket, csak az írjon a témában választ, aki nem oltogatni tud, hanem érti a kivetési mód által feltett jövőképet!
Nemrég kivetettem a kártyákat egy ismerősömet illetően, méghozzá a "Kilences kirakási mód"-dal, és olyan lapok jöttek ki hogy értelmezni nem igazán tudom.
Kérdés: Bízhatok-e szavaiban a közeljövőben?
Kirakáskor kiderült: Ígéretet tett, hogy még keres, ráadásul apukája nagyon beteg.
A kérdés lapja: Házasság (ez jellemzi a belé vetett bizalmamat)
Lapok:
Erre gondolok = Szerencse
Ezt érzem = Ajándék
Motiváció = Örvendezés
Jelenlegi helyzet = Özvegyasszony
Ez a gondolat a cselekedet alapja = Gyermek
Ez a gondolat lesz a cselekedetből = Ellenség
Ez az érzés indította a cselekedetet = Állandóság
Ösztönös jövő = Szerelem
L/24
Lakatos Pablo Huan szerencsés lesz, mert ellopja az ismerősöd tárcáját és a pénzből ajándékot vesz, amivel megörvendezteti a feleségét, aki eközben a szomszéd özvegyasszony krumpliját lopja. Közben megszületik Pablo 15. gyermeke, miután az ellenséges Magyar Gárda elvonult állandósággal elvonult. Pablo ezután szerelmes lesz a kocsmáros csajba és elhagyja a családot.
Amúgy minek bohóckodsz cigánykártyával, ha annyira kontár vagy hogy ilyeneket itt kell megkérdezned? Nem hiszek ebben a hókuszpókuszban, de ennyi erővel én is vethetnék kártyát aztán itt megkérdezem a jelentését, mert amúgy fingom nincs róla.
Utsó előtti: Na akkor most elárultad magad :D Nem kontárnak nevezném magam, hanem olyannak, aki próbál eligazodni a lapok jelentésén, mert tanulja ezt.
Itt az igazi kontár te vagy aranyom! Jobban tennéd, ha nem szólnál hozzá olyan témához, amihez nincs lövésed se. De én nem állok le veled vitatkozni, mert hülyékkel nem foglalkozom...
Utsó: Az még milyen jó lenne, ha értenétek a kártya "nyelvén"...
Jáááj tezsvír, ne foglalkozzá ezzel!
ITT Á PIROS, HOL Á PIROS?!
ÁMIT SZÁBAD SOSE TILOS!
Hát ez sokkál sukárabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!