Mit jelentenek az alábbi lapok: látogatás-özvegyasszony-özvegyember; állandóság-ajándék-hűség?
Én magamnak nem a könyvek által vetek kártyát,hanem megérzés szerint,megkérdezem pl mi a helyzet,mik az érzései,mi a szándéka és kihúzok 3-5 lapot.
Csinálom is mert annyira bejöttek és segítettek.Például van egy kártyám,ahol van olyan lap,hogy titkos szerető és így tudtam meg az újdonsült kapcsolatomról,aki váltig állította,hogy egyedülálló,hogy nős,hogy egyszerűen mindig kihúztam a sorozatokban a titkos szerető lapot magamra,sohasem az igazi párkapcsolat lapot.
De utoljára is sokat segített,volt egy pénzügyi kockázatvállaló helyzet,amit nem mertem meglépni,bár gondoltam,hogy jó lenne.
Megmondtam magamnak,ha a 28 lapos jóskártyámból kihúzom a IGEN-t (ott van ilyen lap) ,akkor megteszem a dolgot.
Hát nem kihúztam tényleg az IGEN-t!Mivel már 3 éve gyakran csinálom ezt megtettem a kockázatot és tényleg nagyon jól jártam.
Viszont azt hozzáteszem,hogy én a cigánykártyát kidobtam,mert nem volt jó.A 28 laposból és a tarotból szoktam húzni.
És tényleg fontos,hogy csak egyszer húzz egy kérdésre és reggel,ne közvetlenül ébredés után,úgy fél órával utána,mert akkor az agy már nincs félálomban,de még meditatív állapotban van.
Legalábbis nekem ez a módszer jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!