Cani kérdése:
Egy bak nőnek milyen ajándékot érdemes venni? Minek örülhetne igazán?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 18:22
1/12 anonim válasza:
Csak vigyázz, nehogy bakot lőj ezzel a horoszkópos marhasággal.
2/12 anonim válasza:
Drága csokinak. A bak nők ölni tudnának a drága csokiért.
3/12 anonim válasza:
Bak vagyok, mindenki azt hiszi, hogy a bakoknak praktikus dolgokat kell venni, mert annak örül igazán, ebben van is valami, de én tudnék örülni, valami igazán szép dolognak is, ami ugyan, nem annyira praktikus, de szép dísze lenne a lakásomnak. Pl egy szép váza, vagy gyertyatartó
4/12 anonim válasza:
Huh, a drága csoki tényleg jó ötlet. :D
5/12 anonim válasza:
Nekem mindig jó ötleteim vannak.
6/12 anonim válasza:
a bak az nem hímnemű állatot jelent bizonyos fajnál/fajoknál? bak nő hogy lehet? tényleg ennyire idióták itt az emberek?
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Valószínű, nem heteroszexuális bakokról van szó.
10/12 mystama válasza:
A bak ember (férfi vagy nő, mindegy) általában szigorú és határozott, spórolós és praktikus, ugyanakkor karrierista, eredmény és célorientált. Tehát ésszerű az éppen a jelenlegi céljai megvalósításához szükséges dologgal meglepni. Örülni fog! Egyébként örül a kerámiának, és olyan dolgoknak, amiért küzdeni kell,hogy le tudjon tenni valamit az asztalra. Pl. meglepheted egy tanfolyammal - vagy annak kezdőrészletével is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!