Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Érdemes szerelmet vallani egy...

Érdemes szerelmet vallani egy vízöntő fiúnak?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt, de még sose mondta nekem hogy szeretlek, és ebből kifolyólag én se mertem mondani neki, de most már nem bírom tovább, és el akarom neki mondani hogy mit érzek iránta, és hogy mindennél jobban szeretem. De azon gondolkozom hogy érdemes-e. Olyan hidegnek tűnik.. Félek hogy nem hatná meg és kiröhögne. Értékelné, vagy csak leégetném magam előtte? Nem az a lelkizős típus.. úgyhogy lehet hogy elterelné a témát, ami nagyon rosszul esne..

vélemény?

#hz64
2012. júl. 14. 00:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Én vízöntő vagyok, és kb. így reagálnék, ahogy leírtad. De nem gondolom azt, hogy az összes vizes kolléga sajátja lenne ez a reakció. Adj neki, sok boldogságot!
2012. júl. 14. 03:48
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
felejtsétek már el ezeket a horoszkópokat..
2012. júl. 14. 03:49
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
Én sem tulajdonítok neki semmit, hogy most milyen a másik horoszkópja. Általában eszembe se jut, hogy az alapján elkezdjem analizálni a partnerem. Viszont, mint vízöntő (igaz lány) tudom, hogy milyenek. Fiú ismerősöm van egy pár és kis kalandom is volt már ilyen csillagjegyű fiúval. Ha nekem szerelmet vallanak, engem sem hat meg különösebben. :D Persze értékelem és jól esik, de nem vagyok érzelgős típus és nem is mondogatom, hogy így szeretlek úgy szeretlek stb... Szóval ezt szerintem ne nagyon várd el. Hozzájön még az alap személyisége is, amit te is írtál, hogy szintén nem olyan, aki folyton csöpög és romantikázik. Viszont, ha ő is szeret és mivel veled van, ezért gondolom igen. Simán mondhatod neki. Beszélgess vele erről, hogy mit érzel és lehetőleg ne csak egy mondattal intézd el, hogy "Szeretlek!" és pont, mert vagy rávágja, hogy én is vagy, mint ahogy általában én szoktam csak nézek és zavaromban vigyorgok. :D Pedig már nem vagyok tizenéves. Ilyenek ezek a vízöntők sajnos, de mellette szerintem elég érdekes személyiségek, szóval megér egy próbát. :)
2012. júl. 14. 04:33
 4/16 Tom Benko ***** válasza:

Ha a horoszkópja miatt gondolkodtál el rajta, akkor inkább ne. De másnak se.

Akkora baromság a horoszkóp (is), miért kell állandóan erre építeni?!

2012. júl. 14. 08:33
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Ó nehogy, egy vízöntőnek semmiképp! Az oroszlán fiúknak viszont nyugodtan! OMG, a horoszkóp semmit sem számít, egy babona, egy legenda az egész.
2012. júl. 14. 09:06
 6/16 anonim ***** válasza:
1 hónap neki még kevés erre. Ne rontsd el, mert ha váratlanul éri, megijed.
2012. júl. 14. 09:33
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
A vízöntők csak hidegnek tűnnek, de belül nagyonis érző lelkek, nem érzelgősek és nem szeretik kimutatni az érzelmeiket, de ha Te megmondod neki, akkor szerintem örülni fog. Én is vízöntő vagyok. :-)
2012. júl. 14. 16:08
 8/16 anonim ***** válasza:

"Keress kérdéseket hasonló témában: hz64"

Na ezt a kérdést is jól leellenőrizte a moderátor...

2012. júl. 14. 20:37
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez olyan dolog,hogy pl.a Rákról azt írják, érzelmes, romantikus jegy.át én 27 éve ismerem már a férjemet, de egyátalán nem az.Ő sem szeret lelkizni, nem csöpögős, és nem mondja gyakran ,hogy szeretlek.

Tehát, a Vízöntő jegyű férfi is lehet romantikus, úgy mint más jegyű férfi,ha pedig nem az, az nem a csillagjegye miatt van,szerintem.

Amúgy,melyik az a csillagjegyű férfi, aki kimutatja az érzelmei, és szeret lelkizni?

2012. júl. 15. 06:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a halak ilyen.
2012. júl. 15. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!