Szűz nő vízöntő aszcendenssel milyen "NAP" jegyhez illik?
Vagy akár az aszcendenshez passzoló jegyet is írhattok.
Csak akkor írjátok mellé, hogy melyik mi,hogy tudjam :)
pl:
nyilas aszcendens
bak jegy
Szokták mondani, hogy ami az aszcendens jeggyel épp szemben áll, az illik az emberhez, mert az egészít ki... Tehát a vízöntődhöz az oroszlán áll szemben, és akkor te oroszlán napjegyhez passzolnál.
De szerintem ez hülyeség. Mert én a mérleg aszcendensemmel akkor egy koshoz illenék... Hát hogy is mondjam. Bírom a kosokat, jól ki lehet velük jönni, de nekem túl aktívak. Még egy kost se tudtam páromul elképzelni, sőt szerelmesnek se lenni beléjük.
Amúgy szerintem:
A szűz elég rendmániás. És szeret tudományos dolgoknak mélyen utána járni. A vízöntő általában eléggé hisztis vagy hepciás, különc, hogy is mondjam, ami inkább makacsságban nyilvánul meg. És agyilag ő is eléggé érdeklődő sok téma iránt, sok mindennek utánajár és kreatív is.
Nos nem tudom ilyesmi vagy-e?
Én úgy képzellek, hogy személyiségedet illetően valószínűleg megvan valami kesze-kusza, számodra átlátható rendszer a mindennapjaidban, otthonodban, amihez ragaszkodsz és nem hagysz beleszólást, nem engeded, hogy más miatt változtatni kelljen szokásaidon. És gondolom eléggé érdeklődő lehetsz bármi iránt, amivel sok időt képes vagy foglalkozni.
Hát így olyan jegy illik hozzád, aki szívesen alkalmazkodik hozzád, és aki kellően művelt.
De leginkább azt kéne átgondolnod, milyen típus jön be neked...!!!
Jegyeket nem mernék felsorolni.
Akiket te írtál, szerintem ők pont nem... Nyilas pasi.. Közös téma és érdeklődés tuti lenne, de nem tudom mennyire tudnátok együtt élni, (a szűz szabálymániái miatt...)
Bak pasi... Nála is ugyanez, de ott a bak lenne a makacsabb. Persze ha tudtok engedni...
nagyjából igaz az amit leírtál a jellemvonásokkal kapcsolatban...viszont az rám pont nem igaz hogy rendmániás vagyok....inkább elemző és rendkívül kritikus személyiség vagyok :) a rendmánián kívül minden egyéb tulajdonságból van bennem valamilyen szinten .... ami a szüzeknél elő szokott fordulni...viszont nem vagyok egy szerény kislány, mármint szeretek feltűnősködni (persze csak a haveri körben XD ) és szeretem a kihívásokat :)
szeretem az olyan embereket akik :
-még nálam is többet bírnak beszélni :D olyankor szívesen hallgatom őket
-humorosak, nem magukba forduló fapofák
-ötletesek, van életcéljuk
-vezéregyéniségek és mindenki felnéz rájuk
-művelt, okos, bármihez hozzá tud szólni és lehet adni a véleményére...
hmm... szűz nő kemény, határozott, erős, vízöntő aszc. csak annyi, h barátságosabb, nyitottabb, kedvesebb, szociálisan érzékenyebb lesz tőle (és még többet dumál :-D)
szerintem az illik hozzá, aki ált.véve a szűzhöz: erős, határozott férfi, aki komoly, elszánt, megbízható, de nem a kérkedő típus. és ez sorrendben: szűz, bak, kos, oroszlán. nálad a vízöntő aszc. vonzhatja az ikreket, mérleget, esetleg skorpiót, de nem javaslom, mert hamar kibukik a szög a zsákból :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!