Egy vízöntő, mérleg aszcendensű emberhez milyen horoszkópú pár illik, vagy ezt hol tudnám megnézni?
Figyelt kérdés
vízöntő
mérleg aszcendens
pár
2012. jan. 28. 21:57
1/7 anonim válasza:
Ugye nem így keresel maganak párt???? Mondd, hogy nem.
Nem mindegy?? Ha jön valaki, és megfog a kisugárzása/szeme/mosolya/akármilye, bele kell vágni, de ne akadályozd magad ilyen gondolatformákkal a párválasztásban!!
Ne bonyolítsd túl.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem aszerint csak érdekel, ennyi, kíváncsi vagyok rá.
2012. jan. 28. 22:02
3/7 anonim válasza:
Pont ugyanolyan balfsz aki hisz ezekben a dolgokban :)
Jay, Coruscanti menekult
4/7 anonim válasza:
szerintem levegős jegyek leginkább...de ez emberfüggő
5/7 Five Star válasza:
Ikrek, Oroszlán, Kos, leginkább ezek. De persze tudni kéne a többi faktort is ahhoz, hogy pontosat mondjak :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főként az utolsó két válaszolónak!
2012. jan. 30. 22:44
7/7 anonim válasza:
Hát, nézd meg, hogy kikkel jön ki a mérleg és a vízöntő majd meglátod utána, hogyan tovább :P.
De a mérleg tökéletesen megegyezik a kosokkal... én tapasztaltam mert a barátnőm mérleg. A vízöntő is jól kijön a kosokkal, a másik barátnőm meg vízöntő (: .
Itt egy link remélem segít: [link]
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!