Érdemes szerelmet vallani egy vízöntő fiúnak?
1 hónapja vagyunk együtt, de még sose mondta nekem hogy szeretlek, és ebből kifolyólag én se mertem mondani neki, de most már nem bírom tovább, és el akarom neki mondani hogy mit érzek iránta, és hogy mindennél jobban szeretem. De azon gondolkozom hogy érdemes-e. Olyan hidegnek tűnik.. Félek hogy nem hatná meg és kiröhögne. Értékelné, vagy csak leégetném magam előtte? Nem az a lelkizős típus.. úgyhogy lehet hogy elterelné a témát, ami nagyon rosszul esne..
vélemény?
Nem kell a horoszkóppal ilyen sokat foglalkozni..
1 hónap után szerintem simán kimondhatod, egyébként igaza volt az egyik előttem kommentelőnek, a vízöntők belül nagyon is érzelmesek, csak ezt félnek kimutatni, mert ezáltal sebezhetővé válnak. Csak egy megfelelő személy kell hozzá, aki mellett ezt nem fél kimutatni.
Vízöntő,lány
szia, én a Vízöntő főnökömet (!) hívtam el egy programra,
amire nem reagált, sőt, elutazott egy hétre. :-) :-( :-P Mielőtt meghívtam volna, úgy tűnt, hogy lehetne próbálkozni, azért mertem megtenni. Ennek egy hónapja, azóta csend és homály. Így jártam a Vízöntővel. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!