Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Érdemes szerelmet vallani egy...

Érdemes szerelmet vallani egy vízöntő fiúnak?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt, de még sose mondta nekem hogy szeretlek, és ebből kifolyólag én se mertem mondani neki, de most már nem bírom tovább, és el akarom neki mondani hogy mit érzek iránta, és hogy mindennél jobban szeretem. De azon gondolkozom hogy érdemes-e. Olyan hidegnek tűnik.. Félek hogy nem hatná meg és kiröhögne. Értékelné, vagy csak leégetném magam előtte? Nem az a lelkizős típus.. úgyhogy lehet hogy elterelné a témát, ami nagyon rosszul esne..

vélemény?

#hz64
2012. júl. 14. 00:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csillagjegytől függetlenül azt mondom, hogy amelyik fickó megijed a barátnőjétől, ha szerelmet vall neki, akkor azt meg is érdemli. Hadd fusson. Jobb, ha még az elején kiderül, hogy kivel van dolgod. Szóval mindenképpen érdemes szerelmet vallanod a vízöntődnek szerintem.
2012. júl. 15. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
* AZ meg is érdemli
2012. júl. 15. 11:01
 13/16 mustafa33 ***** válasza:
100%
érdemes, egyszer csak abba hagyja a vízöntést, leteszi a slaggot és veled fog foglakozni
2012. júl. 18. 03:24
 14/16 anonim válasza:

Nem kell a horoszkóppal ilyen sokat foglalkozni..

1 hónap után szerintem simán kimondhatod, egyébként igaza volt az egyik előttem kommentelőnek, a vízöntők belül nagyon is érzelmesek, csak ezt félnek kimutatni, mert ezáltal sebezhetővé válnak. Csak egy megfelelő személy kell hozzá, aki mellett ezt nem fél kimutatni.

Vízöntő,lány

2012. júl. 20. 22:47
 15/16 anonim válasza:
Vízöntővel ? szeretsz te fürödni? ez nem jó ötlet ember ...
2012. júl. 28. 23:31
 16/16 Emile válasza:

szia, én a Vízöntő főnökömet (!) hívtam el egy programra,

amire nem reagált, sőt, elutazott egy hétre. :-) :-( :-P Mielőtt meghívtam volna, úgy tűnt, hogy lehetne próbálkozni, azért mertem megtenni. Ennek egy hónapja, azóta csend és homály. Így jártam a Vízöntővel. :-D

2013. jan. 6. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!