Nem, mert az oroszlán, ha éhes megeszi a vízöntőt....
Nem ilyen baromságokon múlik egy párkapcsolat, max. annak, aki elhiszi.
atyaég emberek... horoszkóptól kérdezitek meg hogy összeilletek-e?....
IGEN! Mint ahogy bármely más jegy összeillhet bármely mással!
azok,akik egy horoszkóp alapján agyalnak azon,hogy kivel meg hogyan illenek össze,meg is érdemlik... miért,ha nem oroszlán,hanem mondjuk bak,és nyilas az aszcendense,megmondod neki,hogy bocs haver,de nem lehetünk együtt,mert a csillagok épp nem úgy álltak aznap?
nekem vízöntő a barátom,én is vízöntő vagyok. 3 éve vagyunk együtt,a lehető legnagyobb összhangban,pedig elolvastam én is a jellemzést,ismerem a saját horoszkópomat,és érdekes volt. érdekel az ezotéria meg minden ilyesmi,de ennyire azért nem... jól megértjük egymást, minden rendben,minden remek,hűségesek vagyunk,innentől kezdve nagyon nem érdekel a horoszkópja...
azt hittem a párválasztásnál az a lényeg,hogy hogy jöttök ki egymással...nem az,hogy a horoszkóp alapján mennyire illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!