Érdemes kezdőnek megvenni a "Tarot dióhéjban - Útmutató a Marseille-i és az Egyiptomi Tarot-hoz - Ajándék Egyiptomi Tarot kártyacsomaggal! "?
Szia!
Én kezdőnek nem ezt ajánlanám, hanem a Rider tarot kártyát, vagy a Kazanlár Emil-féle kártyát. Attól függően, hogy mennyire gondolod komolyan. A Rider-kártya egyszerűbb, és könnyebben értelmezhetőbb (szerintem a legjobb gyakorló kártya), a Kazanlár-féle pedig nagyon szimbólumgazdag, szóval alkalmas az elmélyülésre, a tarot-meditációkra.
Az egyiptomi és Marseilles-i kártyák szimbólumrendszere igényel némi tarot, és alkímiai ismeretet, ha jól akarod használni.
Szép napot neked!
ParlanDo
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :-)
Multkor egy EZO Klubban jósoltak nekem tarot kártyával, és nagyon bejött :-) A nő azt mondta, ő is az egyiptomival kezdte, és bár óva intették tőle, neki sokkal könnyebben ment mint más kártyákkal. Más az értelmezés, de mivel nem került sokba (1600 Ft körül) ezért ha nem is lesz a kedvencem nem bánom meg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!