Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megint megkaptam a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint megkaptam a csajtól hogy aranyos vagy de legyünk csak barátok szöveget, ez már a negyedik próbám lányoknál 20 éves vagyok és senkim nem volt, miért van ez mit látnak bennem?

Figyelt kérdés

2012. nov. 14. 17:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezt inkább egy haverodtól kérdezd, aki ismer is téged, és volt már több barátnője, mert így elég nehéz lenne bármit is tanácsolni.
2012. nov. 14. 17:55
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem tetszel nekik ennyire egyszerű.
2012. nov. 14. 17:56
 3/16 anonim ***** válasza:
Próbálkozz tovább! Azt vagy bejön, vagy még xarabbul fogod magad érezni.
2012. nov. 14. 17:58
 4/16 anonim ***** válasza:

Épp ez az, hogy semmit nem látnak benned.

Ettől még nem feltétlenül veled van a baj, egyszerűen nem voltál az esetük.

2012. nov. 14. 17:58
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem viselkedsz elég éretten. Legyél magabiztos, határozott, és összeszedett, a felelősségtudat nagyon vonzó vonás tud lenni.

Az is lehet, hogy nem a megfelelő típusú lányoknál próbálkozol. Stílusuk és viselkedésük alapján abszolút rá lehet jönni, hogy milyen fajta lányoknak jössz be, náluk kell kopogtatni!

Még amit javasolni tudok az az, hogy tényleg legyetek barátok ezekkel a lányokkal, jó dolog az, ha sok lány barátja van az embernek, sokat lehet tanulni tőlük a nőkről. Na meg nem utolsó sorban ott vannak a barátnőik is! :)

2012. nov. 14. 18:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Ne legyél aranyos,az aranyos srácokkal nem akarnak dugni...Tapasztalatból írom,legyél kicsit bunkó,egyből változik a dolog.
2012. nov. 14. 18:01
 7/16 Lifeishard ***** válasza:
Ha meg akarsz ismerni egy lányt és a barátnőddé szeretnéd tenni, ne csak barátkozz (tudod: hosszú beszélgetések, empátia, hülyülés), hanem az elejétől fogva flörtölj is, fejezd ki, hogy nőként is érdekel. Nem durván kell nyomulni, de ne szaporítsd a "fiú barátnői" számát. A csajokkal beszélgetni kell, törődni velük, határozott lenni velük szemben és bizony meg is kell dugni őket, mert ők ugyanúgy szeretik a brét, mint Te a p*ncit.
2012. nov. 14. 18:02
 8/16 anonim ***** válasza:
4 az még nem statisztikai adat. Gondolom Te sem minden 2. nőt szeretnél barátnőnek. Ők is így vannak vele....
2012. nov. 14. 18:11
 9/16 A kérdező kommentje:
én már ott tartok hogy ha kimegyek az utcára bármelyik nőt elfogadnám, annyira hiányzik valami gyengédség. Nehéz elmagyarázni de a mindennapi életben se tudok úgy teljesíteni ha a magánéletem egy 0, biztos értitek mit akarok mondani..
2012. nov. 14. 18:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki elég jól.
2012. nov. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!