Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint megkaptam a csajtól hogy aranyos vagy de legyünk csak barátok szöveget, ez már a negyedik próbám lányoknál 20 éves vagyok és senkim nem volt, miért van ez mit látnak bennem?
# 7 és # 11 nagyon jókat írtak!
Egyrészt valóban nem "lelkizni" kell a nőkkel, hanem első pillanattól udvarolni, de ne azt érezzék, hogy neked már mindegy, hogy ki, csak nő legyen...
Ezt a kettőt kellene összehozni valahogy, és máris nyert ügyed van! :)
"én már ott tartok hogy ha kimegyek az utcára bármelyik nőt elfogadnám, annyira hiányzik valami gyengédség."
Akkor menjél el k.rvázni.
Ez látszik rajtad, hogy neked mindegy már csak nő legyen. Feladod a méltóságodat és az igényeidet. Ez pedig nem vonzó. Ja és ez a negyedik? Hogy be ne szarjak. Van akit több tucatszor visszautasítottak és mégsem rinyál, hanem próbálkozik tovább.
A korábbiaknak pedig igaza van. Ha elkezded meghallgatni a baromságaikat, akkor véged van. Szépen lassan éreztetni kell vele, hogy te nem az ingyen pszichológusa akarsz lenni, hanem többet akarsz. HA ez nem teszik neki, akkor semmi baj, mehetsz a következő után.
Senki nem mondta, hogy bunkónak kell lenni. Marha sokan ezt hiszik, de ez nem így van. Az, hogy nem vagy folyamatosan kedves-aranyos-jófiú, még nem jelenti azt, hogy bunkó vagy. Ez meg, hogy "az már nem én vagyok", meg "megjátszom magam", egek. Srácok! Nem álarcot kell viselni, hanem rájönni arra, mi a vonzó viselkedés. Ha nem vagy nőverő típus, nem kell azzá válnod. Ha alapból romantikus vagy, nem kell leszokni róla, mindössze olyat kell választani, aki ezt igényli, és bármilyen furán hangzik is, nem szabad mindig adni, "dolgozzon meg érte" a csaj. Mindenki azt becsüli meg, amiért tesz is. Nézzétek meg az idiótákat, akik apucitól bmw-t kapnak, száguldoznak, majd összetörik. Ha Te megdolgozol érte, menőzöl ugyan vele, de vigyázol is rá. Szélsőséges példa, de remélem, érthető. Mindenki azt becsüli meg, ami ritka, mert értékes, és tett is érte. Ha mindig kedves vagy a csajokkal, a lábuk elé veted magad, bármikor a rendelkezésre állsz, akkor mennyire vagy kihívás? Mennyire vagy akkor értékes? Ehhez jön ez is: "én már ott tartok hogy ha kimegyek az utcára bármelyik nőt elfogadnám..." Ha így állsz a csajhoz, így kommunikálsz vele, az jön le neki, hogy Te azért vagy ilyen, mert a kutyának se kellesz, akkor miért pont ő válasszon Téged? Így kell "megváltozni", magadat adni. Ha otthon a kedvenc melegítődben flangálsz, randira is arra mész, mert ha kiöltöznél, az már nem Te vagy, akkor már megjátszod magad? Ugyan.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!