Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A lányok miért csak egy hímet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért csak egy hímet látnak bennem? 15F

Figyelt kérdés
Most leszek 16 éves, de sokkal idősebbnek szoktak engem nézni. 185 centi vagyok és 75kg. Kicsit szálkás vagyok, de izmos mivel 8 éves korom óta vízilabdázom és versenyekre is megyek. Már borostám is van főleg az államon olyan 4-5 nap alatt megnő és borotválkozni kezdtem pár hónapja, mert néha zavar. A kezem is szőrös, meg a lábam is. Ezeket csak azért írom, mert én úgy láttam pl az úszó társaim nem ilyenek hozzám képest. Úgy nézek ki mint egy 20-22 éves és idősebb nők is próbálkoztak velem beszélgetni vagy bókoltak, flörtöltek velem. Múltkor edzésről mentem haza és két egyetemista csaj megszólított a buszmegben, beszélgettem velük és az egyikük meghívott egy buliba, de mondtam hogy én még csak 15 vagyok. Nem érdekelte megdumáltuk, hogy fbon bejelöl és majd találkozunk még. Ő most 21 éves én meg 16 leszek február 2-án. amikor bejelölt a csaj és ismerősök lettünk az évfolyam társai elkezdtek bejelölni és vagy 7-8 lány rám írt, hogy helyes vagyok, ismerkedünk? Én nem szoktam meg, hogy ennyire rám hajtanak.De egy fél éve amióta hirtelen elkezdtem férfiasodni nem kell kezdeményeznem, mert a lányok maguktól hozzám jönnek érdeklem őket. Volt már 2 barátnőm és a szűzeségemet elveszítettem a nyáron. Utána 4 hónapig jártunk,de megcsaltuk egymást szakítottunk összejöttem a következővel, de azzal is jóformán csak szex volt, mert folyamat féltékenykedett,nem nézhettem rá senkire. Ha edzésre mentem akkor is jönni akart velem,ha tanultam itthon akkor meg mindig írt vagy hívott,mert nem hitte el, hogy itthon vagyok. Aztán most ezzel az egyetemista lánnyal beszélek egy ideje és azt mondja megkedvelt engem komolyan érdeklem őt. Nekem is tetszik a csaj, de kicsit idősnek tartom, meg most végre komoly párkapcsolatot szeretnék és igazából nem arra vágyom, hogy csak a külsőm miatt szeressen valaki. És szerintem ennek a lánynak csak újdonság lennék és nem tudna velem tervezni. Én meg csak úgy nem akarok szexelgetni vele, csak mert idősebb csaj. De a korombeliek meg olyan furák és elmegy a kedvem amikor nagyon egyértelműen csak ájuldoznak és a külsőm érdeklik őket nem is a belsőm. Szerintetek mit csináljak, hogy ne csak húsdarab legyek egy ember szemében?
2018. jan. 27. 21:26
1 2 3 4 5 6
 1/52 A kérdező kommentje:
Nem 4 hónap hanem 4 hét bocs.
2018. jan. 27. 21:29
 2/52 anonim ***** válasza:
71%
Hónap legszánalmasabb kérdése :DDD
2018. jan. 27. 21:38
 3/52 A kérdező kommentje:
Mert?
2018. jan. 27. 21:44
 4/52 A kérdező kommentje:
Miért szánalmas? Csak ennyit tudsz mondani XD?
2018. jan. 27. 21:45
 5/52 A kérdező kommentje:
Képet is tudok am küldeni magamról priviben
2018. jan. 27. 21:45
 6/52 anonim ***** válasza:
Az összes legalja tini viselkedést leírtad egy kérdésben. Bravó
2018. jan. 27. 21:46
 7/52 A kérdező kommentje:
[link] Itt egy kép rólam és a húgomról. Ez 2017 nyarán volt.
2018. jan. 27. 21:49
 8/52 A kérdező kommentje:
Amúgy csak félig vagyok magyar. Apa holland.
2018. jan. 27. 21:50
 9/52 A kérdező kommentje:
minden nyáron kint vagyunk. és most ha lesz komoly kapcsolatom jó lenne ha a barátnőm is jönne velem
2018. jan. 27. 21:51
 10/52 A kérdező kommentje:
2018. jan. 27. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!