Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet ebböl még valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebböl még valami?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe én borzasztóan szerelmes vagyok már elég rég óta. Ezt ő is tudja. Egy időben nagyon sokat beszélgettünk, de amikor elmondtam neki mit is érzek, ezek a beszélgetések abbamaradtak. Egy jó ideig még küzdöttem érte, de mindhiába. De most, hogy én már nem keresem őt, mert el akarom felejteni az egészet, ő keres meg engem, ő akar csak úgy kötetlenül beszélgetni velem. De ha arra terelődne a szó, hogy esetleg meggondolta-e magát, akkor ő egyből hevesen tiltakozik, hogy ne értsem félre. Akkor most ő mit is akar tőlem? Értem én, hogy ő egy amolyan se veled, se nélküled dolgot érez,de nekem ez borzasztó rosszul esik, mert így elfelejteni nem tudom, sőt, egyre inkább akarom őt. (17/f, 15/l)

2017. dec. 24. 18:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért. Telefonról írtam
2017. dec. 24. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha felejteni akarod lehet az lesz a legjobb ha megmondod neki hogy ne keressen mert úgy neked könnyebb vagy valami... Más ötletem annyira nincs
2017. dec. 25. 09:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak tudod ez egy elég patt helyzet, mert én tényleg nagyon szerelmes vagyok belé. Legszívesebben vele élném le az életemet, de ő nem. Én nem akarom, de attol még el kell felejtenem. Én ebből csak úgy jöhetek ki jól, ha esetleg meggondolná magat. Szerintetek van erre esély?
2017. dec. 25. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Erre kevés az esély, viszont szerintem semmiképpen ne válaszolgass neki. Én a helyedben azt se mondanám hogy ne keress, szimplán vagy nem válaszolnék, vagy 1-2 szavas válaszokat adnék, inkább az előbbi. Ha hiányzol neki, majd rájön ha nem beszéltek, esetleg rádöbben hogy kellesz beki, ha meg nem, akkor elfelejted. Tudom milyen helyzet, borzasztó, de te itt ennyit tudsz tenni, nincs értelme folytatni a beszélgetést a te részedről, ha nem változik a helyzet.
2017. dec. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!