Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudok szerelmes lenni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szerelmes lenni, ebből kilehet gyógyulni?

Figyelt kérdés

Eddig sok barátnőm volt, és annyira bizalmatlanná váltam hogy egyik szavukat sem hiszem el, nem tudok velük azonosulni és a problémáikkal sem. Próbálok normális ,de annyira erőltett az egész számomra, hogy szó szerint kényelmetlenül érzem magam.

Mostanában azt szoktam csinálni, hogy felszedek egy lány és amikor meglehetne már meglehetne ott hagyom, nem foglalkozok vele.

A legszarabb az egészben, hogy ilyenkor lehetne bármikor barátnőm akár több is, de képtelennek érzem magam. Nem tudom elviselni más hülyeségét meg igazából még sokszor beszélgetni sincs kedvem a másikkal.

Amikor elkezdenék valamit érezni a másik iránt mintha valami mellbe vágna, és hirtelen elillan minden. A probléma ezzel, hogy nagyon sokszor a környezetemet és más lányokat bántok meg ugye ezzel.

Egyre inkább attól félek, hogy egyedül fogok maradni mert nem tudok senkire értékként tekinteni.

Én nem tudom mivan velem, de mostanában tényleg csak játszok mások érzelmeivel, és nem akaratosan hanem ösztönösen.

Megmagyarázhatatlan számomra, hogy egyedül is szarul vagyok viszont ha van valakim akkor meg azonnal kidobom max 1-2 hónapig tudom elviselni.

miért lehet ez? más volt hasonló helyzetben és esetleg, mivel tudott ebből kijönni?

20 f

#azmegmiaz
2017. szept. 24. 14:37
 1/4 anonim válasza:
Lehet, kiégtél a túl sok csaj miatt. Én a helyedben most azt tenném, hogy nem vágynék kapcsolatra, hanem kivárnék. Lássuk, mit tartogat számodra a sors :-)Csak hagyd a dolgokat a maguk ütemében zajlani, és aki be akar térni az életedbe, azt engedd be, de legyél kicsit távolságtartó (ne bunkó, az más!)várd ki, mivé fejlődik a dolog, ő mit szeretne tőled. És erre reagálj csak, ne gondolkozz előre, ne vetítsd előre az eseményeket!
2017. szept. 24. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:

nem gondoltam volna, hogy van olyan aki ugyan abba a helyzetben van mint én. teljesen ezt érzem én is. nem tudom a másikat szeretni. max egy hónapig viselem el, azután már idegesít ha ír, ha beszélünk. minden irritál. és olyankor mondom, hogy köszönöm szépen elég volt.

és fogalmam sincs h miért van ez. én sem értem. egyszerűen nem tudok szeretni. nem tudok ragaszkodni a másikhoz. olyan mintha egy idő után megunnám az embereket..

gondolom majd jön valaki, aki ezt megváltoztatja :) szóval nem vagy egyedül ezzel. hasznos tanácsot én se tudok adni sajnos.

C'est la vie :D

17/L

2017. szept. 24. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Én irigyellek. Szerintem te tipikus magadnak való vagy, nincs ezzel baj.
2017. szept. 24. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ebben semmi irigylésre méltó nincs :D de köszönöm a válaszokat inkább várok tényleg :) nem mondom,hogy megnyugtat a dolog, hogy más is ebben szenved de legalább nem érzem magam urlénynek.
2017. szept. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!