Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből még lehet valami?
Tavaly november megismertem valakit , decemberben összejöttünk , imádtuk egymást . Felvételiztem éppen , szóval sokat stresszeltem , emiatt hisztis voltam , sokat veszekedtünk (viszont ennek ellenére a kapcsolat jól működött ) . Május végén szakított velem , megegyeztünk , hogy barátok maradunk . 2 héttel a szakítás után találkoztunk hétvégén . Smároltunk , csókolóztunk (szeretkeztünk) , akkor megegyeztünk , hogy akkor legyünk barátok extrákkal . Egy hónappal szakítás után úgy döntöttünk , hogy titkos kapcsolatba kezdünk , de nem olyan mindennapiba , hanem elköteleződés nélkülibe ( ha bármelyikünk megismerkedik egy barát/barátnő jelölttel , akkor abbahagyjuk ) . Ez remekül ment egészen szeptember végéig , amikor ezt a titkos kapcsolatot felfüggesztettem , mert megismertem valakit , akivel össze is jöttünk . Egy hétig tartott a dolog , közben exemnek is lett valakije , akivel 2 hétig voltak együtt . Miután ők is szakítottak , folytatódott ez a titkos kapcsolat féleség , viszont bizonyos körökben már nem volt titkos . Mikor nála alszok és kimegyünk a haverjaival kocsmába , ott még józanul is felvállal , ha eltűnök a mosdóban negyedórákra , akkor megkeres , hogy jól vagyok-e , haza fele ha vacogok odaadja a kabátját , megcsókol mások előtt , magához ölel . Egy szóval szeret ( nem szerelemmel , én se vagyok szerelmes belé , csak...szeretjük egymást ) . Mostanában ez egyre jobban piszkálja az agyamat . Beszéltem vele is erről . Azt mondta , hogy nem akar még egyszer összejönni , mert nem akarja , hogy megint ne működjön . Viszont (amit nem értek ) , meg akar csókolni , mert nem tudja megállni , plusz a nem rég felsoroltakat se (ahogy én se tudom megállni ) , és ezek mellé még jön a törődés és szeretet még ezer apróbb jele . Ezer okunk van együtt lenni , de neki van egy , hogy ne , és ezt nem értem .
Én:15L
Ő: 20F
Válaszokat előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!