Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből ki alakulhat szerelem és együtt járás?
Szóval van egy srác (én 18 vagyok, ő 19) és pár hónapja minden nap beszélünk , előtte is ismertük egymast, joba voltunk . Már volt koztunk csók is. Az az igazság hogy én belé szerettem és nagyon megkedveltem. Ő is kedvel meg vonzódik hozzam ... aztán megkérdezte hogy én mit szeretnék tole... elmondtam neki. Ő viszont több éves kapcsolaton van túl és most nem nagyon akar komoly kapcsolatot ... de azt kijelentette hogy kavarni kavarhatunk. Jómúltkor meg a Baratnomnek mondta hogy nem tudja hogy én mit gondolok és komolyan gondolom e , mert nem akar csalódni.
De én ezeknek ellenére nem szeretném feladni mert bízom benne hogy idővel belátja hogy tényleg szeretem és fontos nekem . Szerintetek? Van rá esély ? Tapasztalatok is jöhetnek
Köszönöm a gyors válaszokat! Most hétvégén meg hívott hogy menjek hozzá és romantikázhatunk.
Meg ugye mondta hogy tudja hogy én komolyat akarok vele, és ezt majd megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!