Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ebből ki alakulhat szerelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből ki alakulhat szerelem és együtt járás?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác (én 18 vagyok, ő 19) és pár hónapja minden nap beszélünk , előtte is ismertük egymast, joba voltunk . Már volt koztunk csók is. Az az igazság hogy én belé szerettem és nagyon megkedveltem. Ő is kedvel meg vonzódik hozzam ... aztán megkérdezte hogy én mit szeretnék tole... elmondtam neki. Ő viszont több éves kapcsolaton van túl és most nem nagyon akar komoly kapcsolatot ... de azt kijelentette hogy kavarni kavarhatunk. Jómúltkor meg a Baratnomnek mondta hogy nem tudja hogy én mit gondolok és komolyan gondolom e , mert nem akar csalódni.

De én ezeknek ellenére nem szeretném feladni mert bízom benne hogy idővel belátja hogy tényleg szeretem és fontos nekem . Szerintetek? Van rá esély ? Tapasztalatok is jöhetnek

2017. dec. 3. 23:31
 1/5 A kérdező kommentje:
* Ja meg már filmeztunk együtt és mindig nagyon várja a talikat.
2017. dec. 3. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "most nem akar komoly kapcsolatot" többségében kamu. Ilyenkor gyakrabban van az, hogy annyira nem érdekled/nem tetszel neki túlzottan, de szívesen élvezné egy átlagos párkapcsolat előnyeit(összebújás,filmezés,közös programok, szex), annak kötelezettségei nélkül. De ebből még akár alakulhat szerelem és együttjárás, mindenki változik, közben változhat a véleménye és a látásmódja rólad és a kettőtök közötti viszonyt illetően- Én azt javaslom, hogy kezdjetek el kötetlenül randizgatni, ismerkedni, érezzétek jól magatokat, és a későbbiek során lehet beszélni a kapcsolatotok jellegéről, hogy ki mit vár el ettől, és a másik féltől. De addig nem kell erőltetni és túlgondolni.
2017. dec. 3. 23:40
 3/5 anonim válasza:
Attól mert még szeret veled találkozni, valsz. csak szex kell neki meg hébe-hóba program. Te ezt vagy felfogod, vagy beleszerelmesedsz és aztán összetörsz. Persze lehet, hogy ő is majd szerelmes lesz beléd stb., de ne lepődj meg, ha nem így lesz, mert ő korrektül elmondta előre.
2017. dec. 4. 00:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Most hétvégén meg hívott hogy menjek hozzá és romantikázhatunk.

Meg ugye mondta hogy tudja hogy én komolyat akarok vele, és ezt majd megbeszéljük.

2017. dec. 4. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja persze majd jól kihasznál... Kavarhattok, leszopikázhatod a kis kukiját meg megdug aztán te meg koppansz a végén érzelmileg. Sok sikert..
2017. dec. 4. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!