Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek szakítanom kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítanom kellene ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
15 és fél éves lány vagyok, a barátom 18,5. Egy ideig minden jól ment közöttünk, de egy idő után a párom többet akart, ami érthető. Megmondtam neki, hogy ha velem akar lenni, elfogadja, hogy még várnia kell rám. De azóta folyamatosan erőlteti a dolgot, öngyilkossággal is fenyegetőzött már, ha nem engedek meg legalább valamit ilyen témában. Szerintetek sem szeret igazán? El kellene, hogy hagyjam, úgy érzem, de féltem is őt, hogy megint ezzel az öngyilkossággal fog jönni. Kiábrándultam belőle, szerintem ez már nem is őszinte szerelem, de ha az is, lassan utálattá változik. Ha ír, akkor sincs kedvem hozzá, ha találkozunk, sokszor azt várom, hogy hazaérjek, mert nem jó vele. Szerintetek?

2017. dec. 24. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#3: Jobban jársz, ha majd oda egy tisztességes, őszinte, normális fiút engedsz nyúlni, de a te barátod a testedre utazik.
2017. dec. 24. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A klasszikus kislanyokkal jovok ossze mert a sajat korombeli lanyokhoz nyomorek vagyok peldajat latjuk.🙃
2017. dec. 24. 20:08
 13/17 Fruzs33 ***** válasza:
100%

Jó,te 15 vagy,illetve elmúltál már 15,ő meg el is múlt 18.Nincs baj a korkülönbséggel.De ne akarjon tőled komolyabbat,ha még nem állsz készen rá,ezt tiszteletben kéne tartania,hogy te még nem akarod.

Szerintem szakíts,mert mint elmondták előttem,ez érzelmi zsarolás.

Ha rám hallgatsz,akkor olyan fiút keress,aki tiszteletben tartja,hogy te még nem élsz nemi életet.

2017. dec. 24. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Sok 16 eves szuz fiucsma le beszel teged direkt.. Mert eossz napod volt egybolelhagynad? Normalis vagy te?
2017. dec. 24. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:
A kérdező a sráccal marad... :/
2017. dec. 26. 10:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha vele marad, akkor megérdemli ezt a köcsögöt.
2017. dec. 26. 10:41
 17/17 A kérdező kommentje:
A kérdező nem marad a sráccal :)
2017. dec. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!