Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor úgy érzem, hogy a barátomon kívül nincs senkim. Van más is ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Barátom 21 (egyetemista), én 18 (végzős). Ő egy másik városban nőtt fel, és ott van is egy 6-8 fős baráti társasága, akikkel már évek óta együtt vannak (fiúk, lányok, párok, testvérek, szóval elég vegyes). Nemrég nekem is volt szerencsém találkozni velúk, és lenyűgözött, mennyire befogadóak és kedvesek voltak velem. Örülök igazából, hogy ha hazamegy és távol vagyunk egymástól is jól tudja érezni magát valakikkel, viszont nekem olyankor sokszor nincs kivel találkozzak. 2 ember van akiket talán barátomnak tudok nevezni, de ők is szokszor el vannak foglalva a saját párkapcsolataikkal, haverjaim meg mind csak a suli falain belül vannak. Nálam a 8 hónapos kapcsolat alatt nem volt opció, hogy hanyagoljak bárkit is barátom miatt, és ha rajtam múlt elég időt töltöttem mindenkivel. Ők viszont nem ilyenek. Mindkettejüknek van egy társaságuk, akikkel buliztam már együtt, de nem nagyon hívogatnak el. Plusz egyik csapat se viselkedett velem olyan "jól", mint barátomé, velük éreztem magam a legjobban, de a távolság miatt esélytelen hogy gyakrabban találkozzak velük. Kicsit zavarosnak tűnik ez így, de arra lyukadnék ki, hogy nincs nagyon senkim akivel időt tudnék tölteni a barátomon kívül, és ez néha eléggé letör. Egyrészt jó, hogy minden szabadidőmet neki tudom szentelni, de jó lenne találni mást is. Sok emberrel voltam már jóban, de minddel csak egy rövid ideig, így már beleuntam ebbe. Szeretnék én is egy olyan társaságot, akikkel el tudok menni többször ide-oda, de 1-2 hónapnál tovább nem tartott eddig, mert előbb-utóbb mind megfeletkezett rólam. Azon gondolkodtam, hogy talán jövőre egyetemen már én is találok magamnak valakiket. Szerintetek mit tehetnék? Esetleg vélemények vagy saját tapasztalatok?2017. nov. 12. 12:40
1/7 anonim válasza:
Nekem még barátnőm sincs, szóval örülj [:
2/7 anonim válasza:
Pff, örülnék, ha lenne barátom...
3/7 anonim válasza:
Szia! Átérzem az egészet, sajnos amikor elkerültem az egyetemre, egy időre nagyon fellazultak a régi baráti kapcsolataim, és volt egy időszak, amikor csak a partneremmel tudtam időt tölteni, senki mással, és nagyon rosszul éreztem magam.
Azt tudnám mondani, hogy néha hívj el magaddal egy-két embert vásárolni, kávézni, stb, ezek talán segítenek közelebb kerülni hozzájuk, és hátha kovácsolódik ebből egy új társaság. A másik, hogy az egyetem előtt mindenképp menj el a gólyatáborba, itt kötődnek a legjobb kapcsolatok, és jó, ha aktívan részt veszel majd a sulis programokon is. Kitartás! :)
4/7 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is,annyi hogy nekem barátom sincs.. :/
5/7 anonim válasza:
Tudom mit érzel en se tudok senkire számítani, meg a baratnomre se... (Nincs is lol)
6/7 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak ilyen helyzetben, sőt még olyanban is, hogy párjuk sincs. Ezzel nem lenne semmi gond akkor, hogyha ezek az emberek egymásra tudnának találni :) F
7/7 anonim válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!