Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyen helyzetben?
Sziasztok, alaptörténet, egy lány együtt voltunk 3 hónapot, aztán bejelentette, hogy átkell gondolnia mit érez. Megkérdeztem tőle ilyenkor, hogy van-e más pasi a helyzetben, ezzel a kérdéssel úgy megbántottam, hogy nem akart beszélni sem velem. Azután rá 3 hétre elhívott találkozni (ami tegnap volt). Találkoztunk, azt mondta, hogy felejteni akart, és egy fiúnak írogatta, hogy szeretlek és, hogy találkozzunk ami meg is fog történni most hétvégén. Találkozni fognak, viszont azt mondta a lány, hogy nem érez utánna semmit, de nem akarja azt mondani a fiúnak, hogy összejött velem újra, mert nagyon megbántaná vele ezt a fiút. Szóval, ezzel picit felgyülemlett bennem a rosszérzés, és ráhagytam, fogtam magam mondtma, hogy megyek a buszomhoz inkább. Elindultam és megfogta a kezem, kézensétálva kmentünk az állomásra, azt mondta, hogy szeret és csókoloztunk, mondtam neki,hogy szerintem bőven eldöntötte, hogy kivel lesz együtt. Mégis találkozni fog a fiúval, de tegnap egyáltalán nem is írtam rá inkább, viszont a lány rámírt, hogy szeretlek és a többi. Ma meg egy szívet se küldött, elhívtam találkozni, elutasíott azzal, hogy nyugizni akar mert lelkileg kivan most.
Valaki fordítsa le lány nyelvre, nem vagyok egy primitív ember, de ez tök értelmetlen. Ha engem szeret, csókolt és minden, akkor miért viselkedik máshogy ma?
A másik kérdés bennem, hogy az Istenbe lehet valaki annyira gyenge lányok terén, hogy 290 km-re utazna a lányért akit szeretek (Ő az ország szélén lakik, Veszprémben , Mi a lánnyal Budapesten és egyetlen kerület választ el minket.)
Annyira irritál, hogy az kimondhatatlan, de főleg a lány döntése, hogy mégis találkozik a fiúval, hogy ne bántsa meg. Ezt nem mondtam el a lánynak, de mégis mi változna a dolgokban, ha találkoznak és aztán bántja meg vagy most? Értelmetlen..
Csak tanácsokat várok, köszönöm, hogy elolvastad :)
Bocs, hogy ezt mondom, de ez a lány vagy súlyosan retardált, vagy rohadtul élvezi, hogy szórakozik veletek. Az írásodból meg inkább az jön le, hogy totál hülyének néz. Ez a "nem akarom megbántani" duma nagyon unalmas már, plusz ahogy te is mondtad, 290 km-re lakik a srác, simán le kéne sz*rnia.
Mondjuk a csávó sem normális, hogy ennyit utazna egy valakiért, akinek elméletileg van párja.
Én a helyedben már rég elküldtem volna a csajt a búsba.
Hogy mit csinálj? Küldd el melegebb éghajlatra és szakítás meg a kapcsolatot! Figyu,lefordítom neked csaj szemmel hogy mi történik. A csajra rájött a "valami új kell" feeling és otthagyott egy sablonos dumával,hogyha neki nem jön össze az új sráccal akkor visszajöhet sem hozzád azzal hogy szeret. Míg te arra várták hogy legyen valami,ő egy másik srácot hülyített azzal hogy szereti.Mindezek után lebeszélni a sráccal egy talàlkozót és beadta neked a hattyú halálát hogy a srácot hogy megbántaná ha összejönnétek. Így bebiztosította hogy várj rá mert még van "remény".Mindezek után valószínű a srácnak nem kellett így visszajött hozzád,de te érezted hogy valami nagyon nem oké plusz gondolom sz.r érzés volt hogy másnak mondogatta hogy szereti ezért otthagytad ahogy kell,ő meg besértődött azon hogy nem fogadod vissza. És most "szegény kis lelkének" sok lett hogy két fiúnak sem kell és rá kell jönnie hogy r.banc...
Ezek után van még kedved foglalkozni vele?
Mert ha nem akarsz hatalmasat csalódni akkor hallgatsz rám és ott hagyod mint a franc egy jó kis vita után,hagy gondolkozzon. Nyugi! Találsz majd értékes csajt 100at is,akiket megéri szeretni ;)) csak kicsit körbe kell nézni és nem a szórakozóhelyeken :))
Bizony-bizony ez a csaj valóban elmebeteg, jobb is lenne elzárni a világtól az ilyet, mert kárt fog tenni benned.
Ki tudja, tud e főzni például ugye?
Nagyon csúnya dolog, hogy nem mond vissza egy randevút, s inkább a választja a nyíltan megmondást ahelyett, hogy szimplán letiltaná netről a 290-es csávót, akinek láthatóan nincs ki mind a 100 kereke, hiába van neki majdnem 300, annak ellenére, hogy bizonyára rohadtúl nem vágja, hogy TE magad is képben vagy.
S szegény lány tényleg, vidd már el a dilidokihoz légyszíves, legalább Dr Dolittle-t hívd fel, mert ő foglalkozik ostoba szerelmes tyúkokkal is, akik szegények nem tudják, hogy hogyan bánjanak érzelmeikkel.
Inkább menj valami klubba el, egy magára nem adó, ocsmány giccses mód öltözködő partityúkkal vagy esetleg többel jobban is járnál hidd el.
Berántod nekik.
Azt többet nem traktálod az itteni kedves olvasókat sem, hanem majd a lököd a nagy vagány sztorikat, mint a 33%-os válaszoló.
Azt ha 20 év múlva ennek az érzelmi retardált csajodnak már rendes csaja lesz, te meg fogatlan kamionsofőrként végzed, akkor ne csodálkozz.
Szbsz ne dilemmázz, örülj, hogy akad 1 lány aki szeret, még ha érzelmileg kicsit labilis is XD
Köszönöm válaszokat, ezt akartam végre hallani. Sajnos, nem a megbántós nagy veszekedős típus vagyok, szóval inkább csak ignorálom a dolgokat vele, és megszakítom ilyen módon a kapcsolatot vele. ^^
De további válaszokat is megnéznék :D
Az utolsó megnevettetett rendesen :DDDDD
Mindenkinek megy a plusz, de azért van némi igazság benne, hogy érzelmileg buta.:D Csak nem leszek fogatlan kamionsofőr, mert egy lánynál leragadtam.
Sok hal van még a tengerben
érzelmi retardált csajodnak már rendes csaja lesz*
Itt családot akartam.
A kamionsofőrt arra értettem, hogy ha ez nem is jött össze, attól még nem ám FELADOD azt nekiállsz a prosti lelkűekre vadászni, akik persze magukról meg vannak győződve, hogy a világ nőji és lazán csapdába húznak minden szakításon frissen átesett pácienst.
Nagyon vigyázni kell, a nők a manipuláció, a bűvészet mesterei.
Hidd el, a 10 centis péniszű csávónak is képesek bebeszélni, hogy ő az új Peter North, s nálam előveszi az inchmérőjét, mintha csak Stella Cox lenne, hiába ismer hosszú idő óta és vágja, hogy szerelmes vagyok belé.
Hiába is magyaráznád, hogy van a hús meg a vérpénisz, s hogyha a tied megduzzad (vagyis itt az enyémet értem ezalatt) akkor a 25 col beveri a képernyőjét úgy, hogy azt se tudja majd milyen büszkén mesélje küzdelmét a komodoival.
Inkább elfut, hiába vettél neki Mickey&Minnie-s pizsamát, hogy vágja nem 1 éjszakáról lesz szó, az agyuk helyén kő van vagy még az se sokszor.
Sound-os sztorim nincs, de ilyen van, a csajt Bettnek hívták, bárcsak ne írogatna most is, hogy már utána járt, tudja jó vagyok.
Lehetne mesélni estig a neveket, az egyik még itt is megtalált, felismert a kérdésekből, na abba tényleg szerelmes voltam.
Kiderült, még azért is fizetnek neki, hogy otthon lenyírja a füvet, meg állítólag azzal is szokott betépni ami ott nő ki a kövek közül.
A lényeg, hogy a nők olyanok mint a konnektor.
Tudják, hogy kell nekünk az áram, s hogy lévén így lettünk teremtve, a konnektor dugdosásra azért szükségünk van!
De csak nehogy vizes kézzel ám, mármint ismertem a gyereket, aki 5 évig udvarolt és végül egyszer barakhatta, de nem húzod fel kotont aztán azóta is fizeti a gyerektartást, vagyis a csaj Rozzé partijait, amiről még van olyan kedves és fotókat is lök a gyereknek.
De az meg még mindig szerelmes, fogai nagy részét már ő is elhagyta, asszem még hátul van neki egy szuvas, de még mindig szerelmes.
Azt mondja a csaj majd lenyugszik, jó asszony lesz, bár abból a zsíros pörköltből nem evett senki csak Ő, mi kiöntöttük a kutyának, azt még azt se ette meg, mikor egyszer végül bepróbált a csaj magát a konyha pult mögött.
Hiába mondjuk mi, elég ránézni, IQ ott még 10-es sincs, azt mondja a csaj egy igazi Marie Curie, a híres fizikus hölgy.
A szerelem elvakít könnyen, vigyázz a lánnyal nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!