Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, alaptörténet, egy lány együtt voltunk 3 hónapot, aztán bejelentette, hogy átkell gondolnia mit érez. Megkérdeztem tőle ilyenkor, hogy van-e más pasi a helyzetben, ezzel a kérdéssel úgy megbántottam, hogy nem akart beszélni sem velem. Azután rá 3 hétre elhívott találkozni (ami tegnap volt). Találkoztunk, azt mondta, hogy felejteni akart, és egy fiúnak írogatta, hogy szeretlek és, hogy találkozzunk ami meg is fog történni most hétvégén. Találkozni fognak, viszont azt mondta a lány, hogy nem érez utánna semmit, de nem akarja azt mondani a fiúnak, hogy összejött velem újra, mert nagyon megbántaná vele ezt a fiút. Szóval, ezzel picit felgyülemlett bennem a rosszérzés, és ráhagytam, fogtam magam mondtma, hogy megyek a buszomhoz inkább. Elindultam és megfogta a kezem, kézensétálva kmentünk az állomásra, azt mondta, hogy szeret és csókoloztunk, mondtam neki,hogy szerintem bőven eldöntötte, hogy kivel lesz együtt. Mégis találkozni fog a fiúval, de tegnap egyáltalán nem is írtam rá inkább, viszont a lány rámírt, hogy szeretlek és a többi. Ma meg egy szívet se küldött, elhívtam találkozni, elutasíott azzal, hogy nyugizni akar mert lelkileg kivan most.

Valaki fordítsa le lány nyelvre, nem vagyok egy primitív ember, de ez tök értelmetlen. Ha engem szeret, csókolt és minden, akkor miért viselkedik máshogy ma?

A másik kérdés bennem, hogy az Istenbe lehet valaki annyira gyenge lányok terén, hogy 290 km-re utazna a lányért akit szeretek (Ő az ország szélén lakik, Veszprémben , Mi a lánnyal Budapesten és egyetlen kerület választ el minket.)

Annyira irritál, hogy az kimondhatatlan, de főleg a lány döntése, hogy mégis találkozik a fiúval, hogy ne bántsa meg. Ezt nem mondtam el a lánynak, de mégis mi változna a dolgokban, ha találkoznak és aztán bántja meg vagy most? Értelmetlen..

Csak tanácsokat várok, köszönöm, hogy elolvastad :)

2017. dec. 8. 11:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezért leszel hiteltelen!

Úgy vélem, kamu a történeted és nem vagyok egyedül.

2017. dec. 8. 13:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem kamuzik.
2017. dec. 8. 21:33
 23/23 A kérdező kommentje:
Fölöslegesnek érzem a magyarázkodást, megkaptam a válaszokat amivel beérem a döntésem.
2017. dec. 9. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!