Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok. Megszegtem az ígéretem?!
Nos a barátommal tettünk egy olyan igeretet hogy ő nem beszel lányokkal én pedig fiukkal nem. Ma rámírt egy ugymond régi barátnak mondható személy aki fiu. És beszelgettunk vagyis visszairtam aztán irt olyanokat amiket nem kellett volna, de én igazából azokra nem is reagáltam. És nem is komolyan beszéltem vele hanem mert unatkoztam. Es ma elmondtam a baratomnak mert mondta hogy amikor lett volna ideje visszairni akkor nem leptem fel most meg igen(akkor azert nem léptem fel mert igazából akkor sem irt annyira sokat) aztán elmondtam neki. És most félek hogy elvszitem. Eleve vaciláltam rajta hogy elmondjam mert tudom hogy milyen és lehet nem kellett volna elmondanom. Tudom hogy elrontottam de nem tudom most hogy bizonyitsak vagy hogyan engeszteljem ki.
Tudnátok tanacsokat adni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!