Nem fértek be a mentőbe, kocsival mentő után (Közvetlen) vittem valakit, mit tegyek? Igen, megszegtem egy csomó szabályt.
Mit tegyél?
Hagyd abba a kamuzást!
Egy tömeges balesetnél, vagy mérgezésnél a kiérkező mentőegység vezetője osztályozza a sérülteket, és a legsúlyosabbakkal kezdődően próbálják őket szállítható állapotba hozni. Közben a teamből valaki jelentést ad a szolgálatvezetőnek a pontos helyzetről, és újabb egységeket vezényelnek a helyszínre, ha eddig a bejelentés alapján ez nem történt volna meg. Azokat, akiknek az állapotát sikerül stabilizálni, és szállíthatóak, elszállítják.
A sérültek állapotáért a mentőszolgálat felel, és a kivonult egység nem jelentheti a felettesének, hogy Gipsz Jakab civilt bíztam meg a sérült kórházba szállításával.
Másrészt legalább néznél meg egy ilyen vonulásról készült videót: https://www.youtube.com/watch?v=vjnCSNC2Xr4
Ha elitalakulatos katona vagy, esetleg autóversenyző csak akkor menne, egyébként az első kilóméteren leszakadsz róluk...
Koszi eddig a valaszt!
Es akik szaguldoznak egy beteggel megalitja a rendor es bekiseri, ok veluk mi a helyzet (Hirado)
ezek legendák...minden az adott szituációtól függ, nincs két egyforma eset..
ne kombinálj, csak magadat hergeled. Tedd, amit tenned kell, és meglátod. Ha a rendőrnek valami nem tetszik, majd kérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!