Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok. Megszegtem az ígéretem?!
Nos a barátommal tettünk egy olyan igeretet hogy ő nem beszel lányokkal én pedig fiukkal nem. Ma rámírt egy ugymond régi barátnak mondható személy aki fiu. És beszelgettunk vagyis visszairtam aztán irt olyanokat amiket nem kellett volna, de én igazából azokra nem is reagáltam. És nem is komolyan beszéltem vele hanem mert unatkoztam. Es ma elmondtam a baratomnak mert mondta hogy amikor lett volna ideje visszairni akkor nem leptem fel most meg igen(akkor azert nem léptem fel mert igazából akkor sem irt annyira sokat) aztán elmondtam neki. És most félek hogy elvszitem. Eleve vaciláltam rajta hogy elmondjam mert tudom hogy milyen és lehet nem kellett volna elmondanom. Tudom hogy elrontottam de nem tudom most hogy bizonyitsak vagy hogyan engeszteljem ki.
Tudnátok tanacsokat adni??
"Nos a barátommal tettünk egy olyan igeretet hogy ő nem beszel lányokkal én pedig fiukkal nem. "
Fő a bizalom, ugye...
Nem azt kértem hogy jelzővel illesetek hanem tanácsot. Igen megbízott bennem h betartom amit én szépen el is csesztem és félek hogy nem tudok ezen javitani vagy esetleg emiatt kiábrándul belőlem.
De nem. Ti nem segítő szándékkal írtok, hanem bántó szándékkal. Letörne a szép kis kezetek ha valami tanácsot is irtatok volna ugye?!
Na ez a szánalmas. Igy is van elég problémám nem kell még a ti gyerekességetek e mellé.
Te vagy gyerekes és a szabályaitok.
De tessék, ne mondd, hogy nem segítek: ha tényleg nem reagáltál semmit a közeledésére akkor mutasd meg neki a beszélgetést. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyenek fiú osztálytársaid, akikkel házi, sport vagy hobbi miatt ne beszélgetnél. Ez már beteges féltékenység, vagyis annak a kezdete. Mutasd meg, mondd meg őt szereted és gondoljátok át ezt a szabályt
Azzal, hogy ezt a kérdést feltetted, vállaltad a negatív véleményt is. Nyilván ezt a véleményt illene normális stílusban közölni, de ezt ne várd el mindenkitől, úgysem lenne így.
Na de a kérdésedre a válaszom. Felejtsétek el ezt a szabályt, mert úgy értelmetlen, ahogy van. Egyrészt csak magatokat teszitek tönkre, másrészt meg ha tényleg szeretitek egymást, teljesen felesleges az ilyesmi. Mondanám, hogy üljetek le megbeszélni a dolgot, de amíg nem szánod rá magad, hogy elfelejtsétek ezt a szabályt, addig felesleges. Nézd csak meg, mire jutottatok vele! Épp azon rágódsz, hogy mi lesz a kapcsolatoddal, egy ostoba ígéret miatt. Ha ezt nem ígéritek meg egymásnak, és tényleg szerelmesek is vagytok egymásba, most nem ezt olvasnád, és nem aggódnál, helyette feltehetően lenne egy jó párkapcsolatod. Ne azzal akarjátok biztosítani az együttlétet, hogy korlátozzátok magatokat.
Remélem nem veszed zokon, de van egy kérdésem, ami talán segít rávilágítani arra, miért is értelmetlen ez az egész.
Ne legyen így, de ha téged, vagy a barátodat baleset éri, és bevisznek a sürgősségire, ahol egy, veletek ellentétes nemű orvos lát el titeket, nem kommunikáltok vele emiatt?
egmutattam neki, de tudtam hogy nem kellett volna. Volt olyan hogy iróniával írtam a srácnak amit persze ő nem ért, mivel amikor neki válaszolok iróniával azt sem veszi észre.( Nagy heppem az irónia )
És igazából ugy érzem hogy most nagyon elvesztettem a bizalmát most pedig kicsit nagyon félek hogy elveszítem, hogy kiábrándul vagy valami ilyesmi.
Lehet hogy hülye szabály de ő eleve nem beszélt lányokkal szóval neki könnyű volt.
Csak nekem volt nehéz mert én beszéltem fiukkal, persze nem hátsó szándékkal.
És én nem értem hogy elmondtam neki őszintén mi volt a célom és hogy beszéltem is fiuval hogy akkor miért baj. Ha nagyon akartam volna akkor nem mondom el hanem eltitkolom.
Minden esetre köszönöm a válaszokat. De a negativ válaszokat is meg lehet fogalmazni mondjuk kedvesebben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!