Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14évesen találtam egy 18éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14évesen találtam egy 18éves srácot és mindketten örökre akarjuk. Van rá esély hogy így lesz?

Figyelt kérdés
14/L
2017. nov. 25. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 a nagyszüleim is fiatalon jöttek össze

nagyapám meghalt pár éve, nagymamám meg úgy van vele hogy bánja hogy olyan fiatalon megállapodott mert nem tudta kiélni magát

sokan vannak így, hogy ha másnem már csak megszokásbol, ragaszkodásból vannak együtt

de ha valaki fiatalon talál párt mindíg benne van a kíváncsiság hogy mi lett volna ha, meg hogy mikről maradt le az életben stb...

2017. nov. 26. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Na igen, ez a tipikus "együtt öregedtek meg, együtt kívánták a másikat a pokolba minden egyes nap" esete.

Az esetek igen nagy része ilyen. Kifelé megy a mosolygás, meg a gyémántlakodalom, befelé meg már ránézni sem tudnak a másikra.

Ilyenek a nagynénémék is, ilyenek voltak a szomszédaim is (rendszeresen hallgattam a késő esti veszekedést).

2017. nov. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!