Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14évesen találtam egy 18éves srácot és mindketten örökre akarjuk. Van rá esély hogy így lesz?
48 éves vagyok. Én is 14 évesen találkoztam életem szerelmével akivel megfogadtuk, hogy örökkön örökké. Lassan 25 éve nem láttam. Sok barátom, ismerősöm van akik közül egy sem maradt meg a gyerekkori szerelme mellett..
Nem bántásból, de ez az élet rendje. Mindenki változik, és idővel mások lesznek igényeitek. 100 év alatt 5 eset ha igazi tiniszerelem végig marad.
Ismertem két olyan embert, akik hasonló életkorban találtak egymásra (najó, 2 évvel idősebb volt a lány, és kicsivel több volt köztük a korkülönbség), és abban reménykedtek, hogy ez örökké fog tartani.
Ez a két ember a két nagyszülőm, akik halálukig irtózatosan szerették egymást. Ennyit arról, hogy ez lehetetlen. :)
Hülyeség az, hogy az első soha nem tart örökké. Az igazság az - ha nagyon matematikailag akarjuk megközelíteni a kérdést -, hogy minden kapcsolatnak kb ugyanannyi esélye van, hogy az legyen az igazi. Csak míg mondjuk a 6. párkapcsolaton senki sem rugózik, hogy na, az esetek hány százalékában bizonyult siekresnek a hatodik, addig az elsőnél annál jobban szeretnek ilyen statisztikai adatokkal dobálózni.
Csak azt tudom tanácsolni, ne aggodalmaskodjatok azon, hogy ki mit mond, legyetek boldogok, aztán a sors majd eldönti, hogy örökké fog-e tartani. :)
sok boldogságot!
arra is van esély hogy jövő héten nem edzek, vagy hogy megnyerem a lottót, vagy hogy ma elrabolják a fél országot az ufók és arra kényszerítenék az embereket hogy 2 órán keresztül énekeljünk nekik...
mindenre van esély csak elég csekély
14 éves vagy, nagyon fiatal vagy, elég kicsi az esélye hogy 1.re kifogod az igazit
meg ki tudja mit hoz a jövő, 20évig is ha együtt lennétek utána is lehetne valami ami miatt szét vállnak útjaitok :/ ezt nem lehet kiszámolni
van rá esély hogy együtt maradtok, de ha elgondolkozol befogod látni hogy nem sok :/
de azért sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!