Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
3 hete szakítottunk a barátommal. Szeretjük egymást legbelül! A barátja azt mondta írjak neki lassa, hogy ragaszkodom hozzá!
Írjak vagy ne?
Ha igen mi legyen az ürügy amiért keresem?
2017. nov. 24. 15:37
1/10 anonim válasza:
Most komolyan???? Legbelül? Mesélj még kérlek.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, belül!
Nem a farka vezérli és egyebek:)
Így gondoltam kedveskem
2017. nov. 24. 16:31
3/10 anonim válasza:
hogy érted hogy nem a farka vezeti? akkor mi?
4/10 A kérdező kommentje:
Azt, hogy szeret és nem megdugni akar
2017. nov. 24. 22:11
5/10 anonim válasza:
Ha szereted és szerinted hiba volt szakitani, írj rá. Nem kell ürügy, csak írd, hogy "hello, rád gondoltam, hogy vagy?" és majd kialakul.
A ragaszkodás viszont egy másik érzés. Gondolg át, mit érzel.
6/10 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást "LEGBELÜL", akkor miért szakítottatok?
7/10 anonim válasza:
Nem akar megdugni?
Akkor ott nagyobb a baj! :D
8/10 A kérdező kommentje:
Istenem, mennyi ostoba ember van🤦♀️
Gratulalok utolso🙃
2017. nov. 25. 18:45
9/10 anonim válasza:
Sok ostoba ember de te se érthetően irtad le a bajod.
10/10 anonim válasza:
Szerintem tanulj meg írni, és ha ez sikerül, akkor azzal az ürüggyel írj rá, hogy "Sikerült! Megtanultam írni, már nem lesz annyira irritáló, hogy egy 3 szavas mondatomban 2 hibásan van leírva." Amúgy a ti korotokban még szép, hogy nem megdugni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!