Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem ujra érdekessé a kapcsolatunkat?
Barátommal együtt voltunk először több mint egy évet (majdnem másfél), majd szétmentünk. ( igazából a fő indok itt az volt hogy ő kimegy külföldre, de ez egy veszekedés alkalmával történt.) Majd összejött egy csajjal csak azért , hogy elfelejtsen engem. Nem sikerült neki, mi újra összejöttünk egy hónapra, de aztán a testvére olyan szinten bekavart hogy az valami hihetetlen. A későbbiekben ezt megbeszéltük most újra együtt vwgyunk, viszont nagyon megváltozott és antiszociális lett.
Nem érdekli kb semmi, megint csak a számítógép előtt ül, ha nem épp suliba van. Most azt mondta elmegy 4 órás melóz vàllallni és ha úgy van kondizni is. Megkérdeztem a kapcsolatunkróp, azt mondta nem panaszkodik rá, nem rossz de már nem ugyanaz ami volt, ahhoz túl sokszor vesztünk össze. Nekem ez teljesen megérthető, hogy sosem lesz ugyanaz, mint mikor először jöttünk össze, de mit csinálhatnék, hogy hasonlítson rá?
"Kedves" első válaszoló!
Látom, téged senki sem szeret. Menj, és akaszd föl magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!