Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a távolság lényegesen befolyásolná a kapcsolatunkat?
Hm... Ha igazán szeretitek egymást kibítjátok csak bizzatok egymásban és vegyétek úgy a szitut, hogy ez után csak jobb lehet.
Ez még mindig jobb mint az én helyzetem. Én 9hónapja vagyok együtt a barátommal és úgy van, hogy majd akkor találkozunk ha leérettségiztünk(mivel az ország másik végén),így pl senki sem gátolja egymást a tanulásban. Ja és igen megoldható lenne a találkozás, de egyéb okok miatt sajnos ezt nem lehet megoldani. Viszont 100%-ig megbizok benne hisz minek lenne velem (egy olyan lánnyal aki nincs mellette minden nap akár) ha megcsalna?
Szóval szerintem menne nektek is, de a lány is mindenféleképp álljon ki melletted és ugyanúgy álljon hozzá mint te!
Heti egy találkozás? Teljesen jó, én 2 éve bírom a havi 1-et.
Fontos, hogy egyikőtök se féltékenykedjen, bízzatok meg egymásban, tartsatok ki, nem nehéz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!