Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátnőm szülei elfogadják a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 21:53
1/9 anonim válasza:
Amíg nem tudjuk, hogy miért nem fogadják el, mi a bajuk veled vagy a kapcsolattal, addig nem tudunk segíteni sem. Írd le a körülményeket! Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, milyen benyomást tettél a szüleire, mi a véleményük rólad és a kapcsolatról, miben nyilvánul meg, hogy nem fogadják ezt el stb??
2/9 anonim válasza:
Most mi a baj, miért nem fogadnak el benneteket? Hány évesek vagytok?
3/9 anonim válasza:
tegyél szert milliós bankszámlára, egy full Audira,ect,ect,
4/9 A kérdező kommentje:
Röviden: 19 éves vagyok a barátnőm 17, befejeztem a sulit dolgozom nem cigizek, iszom. Megszereztem a jogsit is, de a szülei főleg az apja nem támogatja a kapcsolatunkat... Nem is akar megismerni közelebbről.... Nem tudom mi a baj látásból ismerem a családot de egyáltalán nem akarják hogy a lányuknak barátja legyen. Szóval ez a helyzet!!
2017. szept. 14. 10:07
5/9 tomika36 válasza:
Azt kapcsolatod biztos elfogadják a barátnőddel, ha nem jártok!
Viccen kívül: ne várd, hogy egyből elfogadnak, ha tisztességes, odaadó, udvarias és kitartó vagy talán el fognak fogadni. Ehhez idő kell. De! Elég viszont, ha egyszer elrúgod a pöttyöst a szülők szemében, akkor vége az addigi munkádnak. Gondolom ilyenek a szülők, jobb party-t szeretnének a kislányuknak. Ez ellen nem tudsz mit tenni, vagy behódolsz nekik, vagy keresel másik lányt.
6/9 Marlbi válasza:
Mosolyogj szépen legyél illedelmes és jegyezd meg ,hogy milyen jó fejek a szülők 😀(nekem mindig bevált)
7/9 anonim válasza:
Ő a lányom=>tulajdonom, úgyhogy neki nem lehet magánélete. Tipikus apa. Amikor a barátnődnek udvarolsz részint a szüleinek is udvarolsz. A legjobb, ha virágot viszel, mert azt a szülei is latni fogják, jajjjjj milyen illedelmes, milyen kedves....
8/9 Sophia Ajutthaja válasza:
Miért kell rögtön bemutatkozni a szüleinek? Járjatok együtt 6 hónap - 1 év utána talán. Biztos azért ez az egész, mert egy kisebb faluban laktok, ahol mindenki ismer mindenkit??? Egy városban simán el lehet "bújni". Vagy ez egy régebbi kapcsolat???
9/9 anonim válasza:
Hogy idézzek valamit tőled: "Nem is akar megismerni közelebbről.... Nem tudom mi a baj LÁTÁSBÓL ismerem a családot..." - Nos, ha csak látásból ismered a családot, akkor az elég gáz. Legalább bemutatkoztál már nekik, vagy valami? Ne azt várd, hogy csak úgy megszeressenek, tegyél is érte valamit, és ha azt fogják látni, hogy teszel a kapcsolatotokért, akkor talán majd ők is másképp állnak a helyzethez. Legyél férfi, vedd komolyan, ha valóban érdekel a kapcsolat. Hívd meg őket vacsorára vagy ebédre stb stb... Lehetőség van bőven, a többi rajtad áll... Őszinte leszek, ha lenne 1 17 éves lányom valószínűleg én is így reagálnék, főleg úgy, hogy nem ismerném a pasiját... Én is félteném a lányom, a mai világban meg főleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!