Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan hozhatnám helyre a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám helyre a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel több mint 10 hónapja vagyok együtt, sajnos távkapcsolat. A baj az hogy mindennap szinte alig hagy nekem időt hogy kikapcsolódjak(kockuljak, vagy filmet nézzek). Nem akarnák tőle sok időt kérni, max 4-5 órát naponta, de állandóan rávesz arra hogy skypoljak vele a nap egész részében szinte, és játszak vele ezt-azt. Próbáltam már szakítani vele, de nem tudom őt elengedni. De úgyérzem ha folytatjuk a kapcsolatot akkor ebbe beleőrülök, de én azt akarom hogy engedjen nekem privát szférát,és mindenképp ezt akarom. Egy fontos tudnivaló hogy őt szinte lehetetlen meggyőzni. 18/F

2016. nov. 11. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég gyerekes lehet akkor.Ez a megoldás, hogy meg kell beszélni a problémákat.Gondolom nincsenek barátai, akikkel néha leköthetné magát.
2016. nov. 11. 22:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát valóban gyerekes. És van 1-2 barátja, de nem nagyon akar kimozdulni otthonról. Megbeszélheténk de csak abból ért hogy ha elfogadom azt hogy ha 14 órát ébren vagyok akkor abból legalább 12-t skype és fbn töltök el vele.
2016. nov. 11. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad!Mondd, hogy nem szándékozol egész nap a négy fal között kuksolni.Írd meg, hogy találkozol a barátaiddal, köszönj és tényleg menj el!Vagy amit éppen csinálnál.
2016. nov. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!